Абрикосові кісточки (лущені)
Абрикосові кісточки (лущені)

Абрикосові кісточки (лущені)


84 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Абрикосові кісточки (лущені) / Узбекистан.

на 100 г: білки - 25 г, жири - 47 г, вуглеводи - 4 г. Калорійність - 519 Ккал.
6 місяців.

У чому користь абрикосових кісточок?

  • Абрикосові кісточки — це насіння абрикоса висушене в сушарці.
  • Мають ледь солодкий смак з природньою гірчинкою.
  • Джерело рідкісного вітаміну В17(амігдалин). Він покращує переносимість променевої терапії та служить профілактикою раку.
  • Абрикосові кісточки містять у складі лінолеву кислоту, яка має антиоксидантну дію та здатна підтримувати рівень холестерину у межах норми.
  • Багаті на харчові волокна, тому нормалізують роботу кишківника та підтримують корисну мікрофлору.
  •  У сирому вигляді кісточки абрикосу є чудовим глистогінним засобом.

    Як вживати абрикосові кісточки?

    • Ядра можна заварювати як чай або вживати у сирому вигляді.
    • Їсти кісточки необхідно протягом усього дня, а не за один прийом їжі і ретельно розжовувати. Можна додавати трішки меду.
    • Починати варто з малої кількості ядер — 1-2 в день і поступово збільшувати до 5 кісточок на день. Обов'язково слідкуйте за самопочуттям. 
    • Добова норма для дорослих — до 5 шт, для діток — 1-2 шт.

    Чого не варто?

    • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
    • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед  вживаням продукту при цукровому діабеті, порушеннях роботи щитовидної залози та печінки, вагітності та грудному вигодовуванні, ожирінні.
    • ДУЖЕ ВАЖЛИВО дотримуватись норми споживання абрикосових кісточок, щоб не отруїтися (через високий вміст синильної кислоти, на яку розпадається амігдалин — речовина, яка міститься в абрикосових кісточках).

    Детальніше

    • Абрикосові кісточки зміцнюють роботу серцевого м'яза, омолоджують клітини та шкіру.
    • Покращують перистальтику, відновлюють мікрофлору.
    • При онкозахворюванні кількість ядер необхідно збільшити (1,2-2 ядра абрикосу на 1 кг ваги).
    • Доза ціаніду (сіль синильної або ціанідної кислоти), що міститься в абрикосових кісточках смертельна лише для онкологічних клітин, але ми завжди рекомендуємо перед вживанням ПРОКОНСУЛЬТУВАТИСЬ іЗ ЛІКАРЕМ!

     Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

    Бездріжджовий хліб із горіхів та насіння

    Інгредієнти:

    1. Вівсяні пластівці — 145 г.

    2. Насіння гарбуза — 70 г.

    3. Насіння соняшника — 70 г.

    4. Фундук — 55 г.

    5. Абрикосова кісточка — 35 г.

    6. Насіння кунжуту — 50 г.

    7. Насіння льону коричневого (змелене) — 20 г.

    8. Насіння чіа — 2 ст.

    9. Псиліум* — 3 ст.л.

    10.  Сіль морська (або гімалайська) — 1/2 ч.л.

    11. Кленовий сироп — 2 ст.л. (або 30 - 40г змелених фініків).

    12. Кокосова олія сиродавлена (розтоплена) — 3 ст.л.

    13. Вода — 350 мл.

    * Псиліум - це насіння подорожника. В даному рецепті використовується для скріплення маси.

    Приготування:

    1. У великій мисці з’єднайте всі сухі інгредієнти, добре перемішайте.

    2. У невеликій мисці взбийте разом кленовий сироп, кокосове масло та воду.

    3. Додайте вологі інгредієнти до великої миски і дуже добре перемішайте, поки все не просочиться повністю( якщо тісто занадто густе для перемішування, додайте ще 1 або 2 ст. л. води).

    4. Перекладіть суміш у форму для випічки, змащену і вистелену пергаментним папером. Розгладьте верх і дайте настоятись тісту принаймні 2 години або протягом ночі.

    5. Розігрійте духову піч до 175°С.

    6. Поставте форму в духову піч і запікайте 20 хвилин. Через 20 хвилин вийміть хліб із форми і поставте його догори дном в духовку. Випікайте ще 30-40 хвилин.

    Дайте хлібу повністю охолонути перед нарізкою.


    Найкраще смакувати хлібом у першій половині дня.

    Написати відгук
    Відгуки про товар (17)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.