Абрикосові кісточки (лущені)
Абрикосові кісточки (лущені)

Абрикосові кісточки (лущені)


70 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Абрикосові кісточки (лущені) / Узбекистан.

на 100 г: білки - 25 г, жири - 47 г, вуглеводи - 4 г. Калорійність - 519 Ккал.
6 місяців.

У чому користь АБРИКОСОВИХ КІСТОЧОК?

  • Абрикосові кісточки - неймовірно корисний продукт, адже це рідкісне джерело вітаміну В17. Уміст  В17  у абрикосових кісточках порівнюють із процедурою хіміотерапії, але абрикосові кісточки не  приносять шкоди для здоров’я.
  • Зміцнюють імунну та нервову системи.
  • Допомагають набрати вагу та вилікувати проблеми дихальних шляхів.
  • Ці кісточки рекомендовано вживати при онкологічних захворюваннях. Речовини, що в них містяться, руйнують онкологічні утворення.

Як вживати АБРИКОСОВІ КІСТОЧКИ?

  • Починати варто з малої кількості ядер - 4-5 в день і поступово збільшувати до 5-10 кісточок на день. Обов'язково слідкуйте за самопочуттям.
  • Їсти кісточки необхідно протягом усього дня, а не за один прийом їжі, ретельно розжовувати. Можна додавати трішки меду.
  • Вітамін В17, що міститься в абрикосових кісточках є водорозчинним, тому необхідно пити багато води (структурованої, талої) з розрахунку 30 мл на 1 кг ваги протягом дня.
  • Ядра можна застосовувати для заварювання чаю. У сирому вигляді кісточки абрикосу є чудовим глистогінним засобом.

Чого не варто?

  • Не рекомендовано вживати продукт при цукровому діабеті, порушеннях роботи щитовидної залози та печінки, вагітності та грудному вигодовуванні, ожирінні.
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • ДУЖЕ ВАЖЛИВО дотримуватись норми споживання абрикосових кісточок, щоб не отруїтися (через високий вміст синильної кислоти, на яку розпадається амігдалин - речовина, яка міститься в абрикосових кісточках).

Детальніше

  • Абрикосові кісточки зміцнюють роботу серцевого м'яза, омолоджують клітини та шкіру.
  • Покращують перистальтику, відновлюють мікрофлору, допомагають при запорах і геморої.
  • Рекомендовано вживати кісточки спортсменам, оскільки вони мають високу поживну цінність.
  • У якості профілактики онкозахворювань слід приймати від 7 до 20 ядер щодня. При онкозахворюванні кількість ядер необхідно збільшити (1,2-2 ядра абрикосу на 1 кг ваги.
  • Доза ціаніду (сіль синильної або ціанідної кислоти), що міститься в абрикосових кісточках смертельна лише для онкологічних клітин, але ми завжди рекомендуємо перед вживанням ПРОКОНСУЛЬТУВАТИСЬ іЗ ЛІКАРЕМ!

 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Бездріжджовий хліб із горіхів та насіння

Інгредієнти:

  1. Вівсяні пластівці — 145 г.

  2. Насіння гарбуза — 70 г.

  3. Насіння соняшника — 70 г.

  4. Фундук — 55 г.

  5. Абрикосова кісточка — 35 г.

  6. Насіння кунжуту — 50 г.

  7. Насіння льону коричневого (змелене) — 20 г.

  8. Насіння чіа — 2 ст.

  9. Псиліум* — 3 ст.л.

  10.  Сіль морська (або гімалайська) — 1/2 ч.л.

  11. Кленовий сироп — 2 ст.л. (або 30 - 40г змелених фініків).

  12. Кокосова олія сиродавлена (розтоплена) — 3 ст.л.

  13. Вода — 350 мл.

* Псиліум - це насіння подорожника. В даному рецепті використовується для скріплення маси.

Приготування:

1. У великій мисці з’єднайте всі сухі інгредієнти, добре перемішайте.

2. У невеликій мисці взбийте разом кленовий сироп, кокосове масло та воду.

3. Додайте вологі інгредієнти до великої миски і дуже добре перемішайте, поки все не просочиться повністю( якщо тісто занадто густе для перемішування, додайте ще 1 або 2 ст. л. води).

4. Перекладіть суміш у форму для випічки, змащену і вистелену пергаментним папером. Розгладьте верх і дайте настоятись тісту принаймні 2 години або протягом ночі.

5. Розігрійте духову піч до 175°С.

6. Поставте форму в духову піч і запікайте 20 хвилин. Через 20 хвилин вийміть хліб із форми і поставте його догори дном в духовку. Випікайте ще 30-40 хвилин.

Дайте хлібу повністю охолонути перед нарізкою.


Найкраще смакувати хлібом у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.