Абрикосові кісточки (лущені)
Абрикосові кісточки (лущені)Абрикосові кісточки (лущені)

Абрикосові кісточки (лущені)


60 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Абрикосові кісточки (лущені) / Узбекистан.
на 100г продукту: білки - 25г, жири - 47г, вуглеводи - 4г. Калорійність - 519 Ккал
6 місяців

В чому сила АБРИКОСОВИХ КІСТОЧОК?

  • Абрикосові кісточки - неймовірно корисний продукт, адже це рідкісне джерело вітаміну В17;
  • Зміцнюють імунну та нервову системи;
  • Допомагають набрати вагу та вилікувати проблеми дихальних шляхів;
  • Ці кісточки рекомендовано вживати при онкологічних захворюваннях. Речовини, що в них містяться руйнують онкологічні утворення.

Як вживати АБРИКОСОВІ КІСТОЧКИ?

  • Починати варто з малої кількості ядер - 4-5 в день і поступово збільшувати до 5-10 кісточок на день. Обов'язково слідкуйте за самопочуттям;
  • Їсти кісточки необхідно протягом усього дня, а не за один прийом їжі, ретельно розжовувати. Можна додавати трішки меду;
  • Вітамін В17, що міститься в абрикосових кісточках є водорозчинним, тому необхідно пити багато води (структурованої, талої) з розрахунку 30 мл на 1 кг ваги протягом дня;
  • Ядра можна застосовувати для заварювання чаю. В сирому вигляді кісточки абрикосу є чудовим глистогінним засобом.

Чого не варто?

  • Не рекомендовано вживати продукт при цукровому діабеті, порушеннях роботи щитовидної залози та печінки, вагітності та грудному вигодовуванні, ожирінні;
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • ДУЖЕ ВАЖЛИВО дотримуватись норми вживання абрикосових кісточок, щоб не отруїтися.

Детальніше

  • Абрикосові кісточки зміцнюють роботу серцевого м'яза, омолоджують клітини та шкіру;
  • Покращують перистальтику, відновлюють мікрофлору, допомагають при запорах і геморої;
  • Рекомендовано вживати кісточки спортсменам, оскільки вони мають високу поживну цінність;
  • В якості профілактики онко захворювань слід приймати від 7 до 20 ядер щодня. При онкозахворюванні кількість ядер необхідно збільшити (1,2-2 ядра абрикосу на 1 кг ваги). 
  • Доза ціаніду, що міститься в абрикосових кісточках смертельна лише для онкологічних клітин, але ми завжди рекомендуємо перед вживанням ПРОКОНСУЛЬТУВАТИСЬ З ЛІКАРЕМ!

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Бездріжджовий хліб з горіхів та насіння.

Інгредієнти:

  1. Вівсяні пластівці — 145 г.;

  2. Насіння гарбуза — 70 г.;

  3. Насіння соняшника — 70 г.;

  4. Фундук — 55 г.;

  5. Абрикосова кісточка — 35 г.;

  6. Наісіння кунжуту — 50 г.;

  7. Насіння льону (змелене) — 20 г.;

  8. Насіння чіа — 2 ст.;

  9. Псиліум* — 3 ст.;

  10.  Сіль морська (або гімалайська) — 1 1/2 ч.л.;

  11. Кленовий сироп — 2 ст.л. (або 30-40г змелених фініків);

  12. Кокосова олія (розтоплена) — 3 ст.л.;

  13. Вода — 1 1/2 склянки  (350 мл).

* Псиліум - це насіння подорожника. В даному рецепті використовується для скріплення маси.

Приготування:

1. У великій мисці з’єднайте всі сухі інгредієнти, добре перемішайте.

2. У невеликій мисці взбийте разом кленовий сироп, кокосове масло та воду.

3. Додайте вологі інгредієнти до великої миски і дуже добре перемішайте, поки все не просочиться повністю. (Якщо тісто занадто густе для перемішування, додайте ще 1 або 2 ст. л. води).

4. Перекладіть суміш у форму для випічки, змащену і вистелену пергаментним папером. Розгладьте верх і дайте настоятись тісту принаймні 2 години або протягом ночі.

5. Розігрійте духовку до 175°С.

6. Поставте форму у духовку і запікайте 20 хвилин. Через 20 хвилин вийміть хліб з форми і поставте його догори дном в духовку. Випікайте ще 30-40 хвилин.

Дайте хлібу повністю охолонути перед нарізкою.


Найкраще смакувати хлібом у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.