Комбуча полуниця-базилік
Комбуча полуниця-базилік

Комбуча полуниця-базилік


65 грн 330 мл
330 мл Є в наявності
- +
вода очищена, цукор, культура чайного гриба (SCOBY), чай чорний, чай зелений, полуниця, свіжий базилік. Фруктова частина становить 10% / Україна.
на 100 г: жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
60 днів

Чим особлива комбуча полуниця-базилік?

  • Комбуча — це ферментований натуральний напій на основі зеленого чаю сенча.
  • Виготовлена за технологією подвійної ферментації, тому має легкий осад на дні.
  • Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
  • Має получний смак з пряністю базиліку. 
  • Багата на пробіотики, які корисні для мікробіоти кишківника.
  • Містить антиоксиданти, захищають наші клітини від негативного впливу вільних радикалів.
  • Якщо ви ніколи раніше не пробували комбучу, саме час це зробити цього літа.

Як вживати комбучу?

  • Комбуча — ідеальне доповнення для літніх посиденьок з друзями.  Тільки уявіть: спекотна погода, хрусткі чипси, холодна комбуча....
  • Ми рекомендуємо пити комбучу охолодженою під час і після їжі, оскільки вона покращує травлення.
  • Чудово смакує з нашими смаженими картопляними чипсами або фісташками.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • 21 лютого — Всесвітній день комбучі.
  • Комбуча містить вітаміни групи В та С.
  • Полегшує похмілля.


    Фото товару , представлені на сайті , можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у темному прохолодному місці за температури від 2 ºC до 6 ºC. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби. Напій може містити органічний осад.