Комбуча імбир-ягоди
Комбуча імбир-ягоди

Комбуча імбир-ягоди


65 грн 330 мл
330 мл Очікується
- +
вода очищена, цукор, культура чайного гриба (SCOBY), чай чорний, чай зелений, ягоди ґумі, чорна смородина, свіжовичавлений сік імбиру. Фруктова частина становить 10% / Україна.
на 100 г: жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
60 днів

Чим особлива Комбуча імбир-ягоди?

  • Комбуча — це ферментований повністю натуральний напій на основі зеленого чаю сенча.
  • Вона виготовлена за технологією подвійної ферментації.
  • Комбуча — безалкогольна та безпечна для організму. 
  • Цукор є необхідним для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
  • Має пекучий, характерний для імбиру смак, який пощипує горло, чудово бадьорить та піднімає настрій.
  • Містить корисні для мікробіоти кишківника пробіотики.
  • Є природним антиоксидантом.
  • Якщо ви ніколи раніше не пробували комбучу, саме час це зробити цього літа.
  • Невеликий осад є характерним для комбучі.


Як вживати КОМБУЧУ?

  • Комбуча — ідеальне доповнення для літніх посиденьок з друзями.
  • Ми рекомендуємо пити комбучу охолодженою під час і після їжі, оскільки вона сприяє травленню.
  • Чудово смакуватиме з нашими смаженими картопляними чипсами.
  • Можна з друзями чи наодинці під фільм.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
  • 21 лютого — Всесвітній день комбучі.
  • Комбуча містить вітаміни групи В та С.
  • Полегшує похмілля.


    Фото товару , представлені на сайті , можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у темному прохолодному місці за температури від 2 ºC до 6 ºC. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби. Напій може містити органічний осад.