Чим особливий ЧАЙ Медовий ОУЛУНГ?
- Історія таких чаїв налічує близько 300-400 років, але у китайців особливе ставлення до цього чаю. Тільки такий чай використовується при церемонії «гун фу ча», що можна перекласти як «вища чайна майстерність».
- Чай оулунг завжди крупнолистовий, в ньому не повинно бути ламаного листя, крихти, пилу, а його листя, які розгортаються в процесі заварювання, мають характерний вигляд - краї темні, як у листя чорного чаю, а листові прожилки і деяка частина листа в середній частині зелена, зберігає свою структуру і міцність.
- Чай Медовий Оулунг має ніжний і солодкуватий медовий смак і неповторний аромат.
- Такий чай стане справжнім відкриттям для цінителів чаю.
Як правильно заварювати чай Медовий ОУЛУНГ?
- Для заварювання оулунга використовується 2-3 г чаю на 200 мл води.
- Насипавши заварку в чайник (2-3 грами), її необхідно залити водою, температура якої не перевищує 80-90 градусів, і закрити чайник кришкою. Чайник потрібно покрити серветкою так, щоб були покриті носик чайника і кришка, в цьому випадку аромат чаю краще збережеться.
- Заварювати чай потрібно 1-2 хвилини.
- Підходить для заварювання 5-7раз, але найбільш ароматною буде перша заварка чаю.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не варто зловживати чаєм вагітним і людям, що мають проблеми зі шлунком.
- Не рекомендується зловживати чаєм людям з безсонням, оскільки кофеїн, який в ньому міститься, збуджує нервову систему.
- Не варто вживати при атеросклерозі й гіпертонії.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Кокосова олія органічна
500 мл 500 мл 353 грн
Козинаки гарбузові
4 шт 4 шт 70 грн