Чай Матча (маття) (Китайська)
Чай Матча (маття) (Китайська)

Чай Матча (маття) (Китайська)


108 грн/ 40 г
40 г Є в наявності

- +
Матча (порошок) / Китай.
на 100г: білки - 1г, жири - 1 г, вуглеводи - 13 г. Калорійність - 60 ккал
12 місяців

Що таке чай МАТЧА (Китайська)?

  • Маття — різновид китайського пропареного зеленого чаю, розтовченого у порошок розміром 1-3 мкм. Назва іноді читається, як мача або матча;
  • Чай матча - це веганський продукт;
  • Матча містить в 137 разів більше антиоксидантів, ніж звичайний зелений чай і в 70 разів більше, ніж апельсиновий сік.

Чим особливий чай МАТЧА?

  • За рівнем антиоксидантів матча в десятки разів перевершує всі відомі продукти, такі як ягоди годжі, звичайна і зелена кава, шоколад, горіхи, шпинат тощо;
  • Також він багатий вітамінами А, B1, B2, B6, C, Е, P, K, кальцієм, фтором, магнієм, цинком, залізом, йодом та ін.;
  • Вживання такого чаю покращує роботу імунної системи, сприяє спалюванню калорій.

Як використовувати чай МАТЧА?

  • Для приготування чаю: насипте 2 г. чайного порошку (0,5 ч.л.) в чашку, залийте водою, нагрітою до 80°C (не доводьте до кипіння), після чого збийте вінчиком до піни;
  • Матчу рекомендується вживати вранці, адже це чудовий тонізуючий напій;
  • Також матча використовується у китайській кулінарії для приготування китайських солодощів, лікерів або морозива.

Детальніше

  • Добре справляється з набряками, завдяки зменшенню проникності стінок судин;
  • Робить судини твердішими, допомагає запобігти можливому інсульту або інфаркту.

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Матча-тістечка

Інгредієнти:

  1. Матча — 1 ч.л.;

  2. Мигдальне молочко — ½ склянки;

  3. Насіння соняшника (або грецький горіх) — 1 склянка;

  4. Кленовий сироп (мед) — 2 ст.л. (¼ склянки);

  5. Сік лимона — 2 ст.л.;

  6. Какао боби — ¼ склянки;

Для коржа:

  1. Грецький горіх — ½ склянки;

  2. Родзинки — ¾ склянки;

  3. Сіль — щіпка.

Приготування:

1. Для приготування коржа спершу замочіть родзинки в теплій воді на 15 хв. та промийте їх.

2. Покладіть всі інгредієнти у блендер і подрібнюйте до тих пір, поки маса не матиме консистенцію тіста.

3. Викладіть корж на пергаментний папір  та вирівняйте ложкою по дну форми . Покладіть форму у морозильну камеру.

4. Для начинки покладіть всі інгредієнти у високу чашу блендера, за винятком какао бобів. Збивайте до утворення кремової густої консистенції. Додайте подрібнені какао боби до крему і розмішайте ложкою. Вилийте крем на корж та покладіть на 4 години в морозильник.

Перед подачею полийте тістечка розтопленим шоколадом.

Смачного)

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. В оригінальному пакеті дой-пак.