чорний чай з довгих скручених крупних листків / Індія
Зберігати в сухому прохолодному місці. Уникати потрапляння вологи.
2 роки
Чим особливий чай індійський Пекое?
Пекое — це чорний чай із наймолодших листів куща.
Для його приготування ми висушуємо та скручуємо листи з тіпсами — чайними бруньками, які ще не розпустились. Це надає тонкий витончений аромат.
На смак міцний насичений з легкою гірчинкою.
Містить більше кофеїну, ніж Опа. Добре тонізує та заряджає організм енергією, тому радимо вживати його в першій половині дня: не більше 1 чашки на день.
Пекое містить вітаміни Р, В, С, фтор, магній та кальцій. Вони позитивно впливають на імунітет та загальний стан організму.
Як заварювати та вживати чай Пекое?
1 ч. л. чаю залийте 200 мл гарячої води та настоюйте 1-2 хв. Ваш екзотичний чай готовий :)
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту та дітям.
При захворюваннях серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, глаукомі та гіпертензії (підвищеному тиску) перед вживанням чаю проконсультуйтеся з лікарем.
Спробував замовити у вас два чорних чаї, бо памятаю колись у вас був простий, але класний чорний чай, потім пропав, а от тепер знову зявились прості і не дорогі чорні чаї. Це радує мене