

Іван-чай Карпатський
85 грн 60 г
60 г150 г
Під замовлення (1 доба)
кипрій ферментований / Україна (збір трав: Карпати, Полісся).
на 100 г: білки — 5 г, жири — 3 г, вуглеводи — 9 г. Калорійність — 103 ккал.
24 місяці.
Чим особливий ІВАН-ЧАЙ КАРПАТСЬКИЙ?
- Іван-чай КАРПАТСЬКИЙ — це чорний ферментований чай, який пройшов процес лагідної сушки.
- Належить до етнічних чаїв, як ройбуш чи мате.
- Іва-чай м'яко тонізує та нормалізує сон.
- Не містить кофеїну.
- Іван-чай підвищує імунітет та має антибактеріальну, знеболювальну, протизапальну, потогінну властивості.
- Знижує ризик онкології.
- Містить у великій кількості антиоксиданти.
- Має яскравий аромат та медово-пряний присмак.
Як заварювати ІВАН-ЧАЙ?
- 2-3 ч. л. сухого чаю, залити гарячою (не більше 90 °С) водою 500 мл, дати настоятись 5-10 хв. Можна заварювати кілька разів.
- Для приготування найкраще використовувати фарфоровий чайничок.
- У раціон дитини цей чай вводять поступово, починаючи із половини чайної ложечки. Стежать за самопочуттям дитини. Класичний іван-чай можна пити дитині з двох років. Чай, розведений з водою, у маленьких обсягах, можна давати дітям і в рік, але тільки, якщо в цьому є потреба. Перед цим потрібно обов'язково проконсультуватися із лікарем. Немовлятам іван-чай призначають короткими курсами, щоб зняти запалення ясен, жар і температуру, налагодити апетит і сон. Дозування встановлює фахівець. Дітей, старше 2-х років можна поїти чаєм по 50 мл.двічі на день протягом місяця. Потім роблять перерву мінімум на півтора-два місяці.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- У період гострої фази харчової алергії та полінозу.
- У гострий період виразкової хвороби шлунку.
- При підвищеному згортанні крові та схильності до тромбозів.
- При прогресуванні сечокам'яної хвороби.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати в сухому, темному місці. Уникати потрапляння вологи.