


Чай Тихий вечір (власного збору)
8 відгуків
70 г
-+
Є в наявності
Іван-чай, верес, меліса, чорниця, малина, ожина, червона горобина, шипшина, первоцвіт, м'ята / Україна.
Зберігати в сухому прохолодному місці. В оригінальному пакеті дой-пак.
6 місяців.
Чим особливий чай "Тихий вечір"?
- Чай “Тихий вечір” — справжній трав'яний чай без ароматизаторів.
- Ми збираємо трави в екологічно чистих місцевостях Карпат та Прикарпаття. І висушуємо їх на дерев'яних горищах за температури не більше 42 С.
- Іван-чай містить дубильні і слизові речовини. Вони захищають слизову шлунку від запалень, подразнень та пригнічують патогенні бактерії в кишківнику.
- Верес має природну седативну дію, тому корисний для заспокоєння нервової системи.
- Меліса містить поліфеноли, які укріплюють стінки судин і знижують рівень холестерину.
- Смакуйте чай "Тихий вечір", щоб налаштуватися на міцний сон❤️
Як правильно заварювати чай?
- 1 ст. л. трав'яного збору залийте окропом 500 мл і дайте настоятись 5-10 хв.
Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин. - Дітям трав'яні чаї можна вводити з 3-річного віку до 200 мл на добу.
- Ідеальним варіантом для заварювання чаю є порцеляновий заварник. Порцеляна швидко прогрівається і довго підтримує необхідну температуру.
- Не рекомендуємо заварювати чай в термосі. Термос дуже довго зберігає високу температуру, а це руйнує всі корисні речовини.
Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Спосіб приготування: одну столову ложку трав'яного збору залити окропом (500 мл.)
Поради:
- Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин. Подбайте про посуд, в якому ви будете заварювати чай. Такий чайник повинен зберігати температуру високою хоча б перші 15 - 20 хвилин. Тому для заварювання трав'яного чаю скляний і металевий чайники не підійдуть, вони не здатні утримати потрібну температуру, при якій трав'яні збори не зможуть віддавати свою максимальну користь. Тим більше, в металевому чайнику метал вступає в реакцію і Ви отримаєте напій зі смаком іржі.
- Не рекомендується заварювати чай в термосі, оскільки там дуже довго зберігається висока температура і руйнуються всі корисні речовини. Такий чай може бути небезпечним для Вашого здоров'я.
- Ідеальним варіантом є використання фарфорового заварника. Фарфор прогрівається швидко, довго не втрачає температуру, при цьому підтримуючи саме той градус, який необхідний для ефективного заварювання
Смачного чаювання !
Із цим товаром рекомендуємо

Пастила з винограду та яблук
4 відгуки
50 г
70 грн
грн

Чай Смак Життя (власного збору)
15 відгуків
70 г
85 грн
грн