

Чай Тихий вечір (власного збору)
36 грн/ 70г
70г
Очікується
Іван-чай, верес, меліса, чорниця, малина, ожина, червона горобина, шипшина, первоцвіт, м'ята. Вага ± 70г. / Україна.
6 місяців
Чим особливий ЧАЙ "ТИХИЙ ВЕЧІР"?
- Чай “Тихий вечір” - справжній трав'яний чай, який не псуватиме Ваше чаювання жодними ароматизаторами та не шокуватиме серце кофеїном;
- Трави для чаю збираються досвідченим травником на замовлення магазину в екологічно чистих місцевостях Карпат та Прикарпаття;
- Трав'яні суміші висушуються на дерев'яних горищах за температури, що не перевищує 42С;
- Неповторний смак нашого чаю наповнить теплом та затишком Ваші вечірні чаювання.
В чому сила складових ЧАЮ "ТИХИЙ ВЕЧІР"?
- Іван-чай зніме втому, головний біль та знизить жар;
- Верес має протизапальну дію, зміцнює імунітет та допомагає при бронхітах;
- Шипшина і малина забезпечать організм вітаміном С, допоможуть зміцнити судини, знизити тиск та вилікувати ангіну. Крім цього малина наділена протизастудними та жарознижувальними властивостями;
- Ожина полегшить симптоми застуди, допоможе при стоматиті та сприятливо впливає на серцеву діяльність.
Як правильно заварювати чай?
- Спосіб приготування: одну столову ложку трав'яного збору залити окропом (500 мл);
- Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин;
- Ідеальним варіантом є використання фарфорового заварника. Фарфор прогрівається швидко, довго не втрачає температуру, при цьому підтримуючи саме той градус, який необхідний для правильного заварювання;
- Не рекомендується заварювати чай в термосі, оскільки там дуже довго зберігається висока температура і руйнуються всі корисні речовини. Такий чай може бути небезпечним для Вашого здоров'я.
УВАГА!
- Вагітним краще відмовитись від вживання цього чаю, оскільки первоцвіт та материнка мають абортивну дію.
Спосіб приготування: одну столову ложку трав'яного збору залити окропом (500 мл.)
Поради:
- Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин. Подбайте про посуд, в якому ви будете заварювати чай. Такий чайник повинен зберігати температуру високою хоча б перші 15 - 20 хвилин. Тому для заварювання трав'яного чаю скляний і металевий чайники не підійдуть, вони не здатні утримати потрібну температуру, при якій трав'яні збори не зможуть віддавати свою максимальну користь. Тим більше, в металевому чайнику метал вступає в реакцію і Ви отримаєте напій зі смаком іржі.
- Не рекомендується заварювати чай в термосі, оскільки там дуже довго зберігається висока температура і руйнуються всі корисні речовини. Такий чай може бути небезпечним для Вашого здоров'я.
- Ідеальним варіантом є використання фарфорового заварника. Фарфор прогрівається швидко, довго не втрачає температуру, при цьому підтримуючи саме той градус, який необхідний для ефективного заварювання
Смачного чаювання !
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в сухому прохолодному місці. В оригінальному пакеті дой-пак.