Висівки жорнові пшеничні (відбірні)
Висівки жорнові пшеничні (відбірні)Висівки жорнові пшеничні (відбірні)

Висівки жорнові пшеничні (відбірні)


20 грн 200 г
200 г Є в наявності
- +
Пшеничні висівки / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія.
на 100 г: білки —15,1 г, жири — 3,8 г, вуглеводи — 53,5 г. Калорійність — 296 ккал.
6 місяців

Що таке пшеничні жорнові висівки(відбірні) та чим вони особливі?

  • Висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні.
  • Ідеальний продукт, якщо ви намагаєтеся схуднути. І ось чому:
    - містять клітковину, яка виводить токсини з організму;
    - добре насичують організм, завдяки збалансованому складу.
  • Вони нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини, знижують рівень цукру в крові та допомагають при запорах, бо багаті на клітковину.
  • Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод.

Як використовувати пшеничні жорнові висівки?

  • Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі.
  • Додавайте їх у салати, каші чи випічку і вдосконалюйте смакові якості ваших страв.
  • Висівки обов'язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання.
  • В день рекомендовано вживати не більше 3ст.л. (30г) висівок.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше





 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат овочевий

Інгредієнти:


  1. Капуста пекінська — 50-70 г

  2. Огірок — 1 великий

  3. Помідори — 2 шт

  4. Висівки пшеничні — 2 ч.л.

  5. Олія оливкова — 1 ст.л.

  6. Сік лимона (за бажанням) — 1 ч.л.

Приготування:


Наріжте овочі, розмішайте, додайте висівки, заправте олією та соком і ще раз розмішайте.
Смачного!

Вживайте у будь-яку пору дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.