


Висівки вівсяні
4 відгуки
200 г
-+
Є в наявності
Висівки вівсяні / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 7,7 г, вуглеводи — 45,3 г. Калорійність — 320 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Чим особливі висівки вівсяні?
- Вівсяні висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Зберігають майже 90% корисних речовин, що містить цільне зерно.
- Природний абсорбент, який виводить токсини з організму. Висівки вбирають рідину, розбухають і стимулюють процеси травлення.
- Містять вітамін В1 (31% від денної потреби), холін (22% від денної потреби) та біотин (30% від денної потреби). Всі вони пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
- Вівсяні висівки — джерело повільних вуглеводів: на 100г продукту 45г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
Як вживати висівки вівсяні?
- Додавайте в салати, випічку, перші страви, йогурти чи смузі. Чудово смакує з усіма стравами та додає ситості.
- Рекомендуємо вживати не більше 30 грам висівок в день = 3 ст. л.
- Поради від СМАКУ ЖИТТЯ ❤️
- обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;
- приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!
- обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;
- приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Зловживати при загостреннях гастриту, пакреатиту та інших захворювання ШКТ.
Каша з висівками
Інгредієнти:
Пластівці вівсяні — 100 г;
Вода питна — 200 мл;
Рослинне молочко або сік — 200 мл;
Родзинки світлі — 25 г;
Інжир — 40 г;
Грецький (чи інший) горіх — 20 г;
Мед — 1-2 ч.л.;
Висівки вівсяні — 2-3 ст.л.;
Приготування:
2. За цей час замочіть у теплій воді родзинки та інжир протягом 15-20 хв.
3. Наріжте інжир дрібними шматочками, подрібніть горішки.
4. Додайте сухофрукти, горішки та мед до каші і залийте молочком чи соком.
5. Подавайте теплим.
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.