Висівки вівсяні
Висівки вівсяніВисівки вівсяні

Висівки вівсяні


31 грн 200 г
200 г Під замовлення (1 доба)
- +
Висівки вівсяні / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 7,7 г, вуглеводи — 45,3 г. Калорійність — 320 Ккал.
6 місяців

Що таке ВИСІВКИ ВІВСЯНІ та чим вони особливі?

  • Висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні.
  • Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод.
  • Висівки містять до 90% активних компонентів, що містяться в цілісному зерні.
  • Вівсяні висівки — чудовий засіб для схуднення. Прекрасно очищують організм.
  • Вівсяні висівки омолоджують шкіру та зміцнюють волосся і нігті.
  • Це засіб №1 у боротьбі з холестерином та підвищеним рівнем цукру.
  • Сприяють очищенню та відновлення функцій печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.
  • Компоненти, які містяться у вівсяних висівках “зв’язують” та виводять шкідливий холестерин.

Як використовувати ВІВСЯНІ ВИСІВКИ?

  • Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі.
  • Додавайте їх у салати, каші чи випічку і вдосконалюйте смакові якості ваших страв.
  • Висівки обов’язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання.
  • В день рекомендовано вживати не більше 3 ст. л. (30 г) висівок.
  • Також висівки активно використовуються, як компонент  домашньої косметики.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано вживати при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення.

Детальніше
  • Вживання вівсяних висівок зміцнює чоловіче та жіноче сексуальне здоров’я;
  • Нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини та допомагають при запорах.







 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Каша з висівками

Інгредієнти:


  1. Пластівці вівсяні — 100 г;

  2. Вода питна — 200 мл;

  3. Рослинне молочко або сік — 200 мл;

  4. Родзинки світлі — 25 г;

  5. Інжир — 40 г;

  6. Грецький (чи інший) горіх — 20 г;

  7. Мед — 1-2 ч.л.;

  8. Висівки вівсяні — 2-3 ст.л.;

Приготування:


1. Відваріть пластівці з висівками у воді протягом 3-5 хв.
2. За цей час замочіть у теплій воді родзинки та інжир протягом 15-20 хв.
3. Наріжте інжир дрібними шматочками, подрібніть горішки.
4. Додайте сухофрукти, горішки та мед до каші і залийте молочком чи соком.
5. Подавайте теплим.

Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.