


Висівки вівсяні
23 грн 200 г
200 г
Під замовлення (1 доба)
Висівки вівсяні / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки -18 г, жири -7,7 г, вуглеводи - 45,3 г. Калорійність - 320 Ккал.
6 місяців
Що таке ВИСІВКИ ВІВСЯНІ та чим вони особливі?
- Висівки - це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні;
- Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод;
- Вівсяні висівки - чудовий засіб для схуднення. Прекрасно очищують організм від шлаків;
- Вівсяні висівки омолоджують шкіру та зміцнюють волосся і нігті.
Як використовувати ВІВСЯНІ ВИСІВКИ?
- Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі;
- Додавайте їх у салати, каші чи випічку і вдосконалюйте смакові якості Ваших страв;
- Висівки обов’язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання;
- В день рекомендовано вживати не більше 3 ст. л. (30 г.) висівок;
- Також висівки активно використовуються, як компонент домашньої косметики.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не рекомендовано вживати при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення.
Каша з висівками
Інгредієнти:
Пластівці вівсяні — 100 г;
Вода питна — 200 мл;
Рослинне молочко або сік — 200 мл;
Родзинки світлі — 25 г;
Інжир — 40 г;
Грецький (чи інший) горіх — 20 г;
Мед — 1-2 ч.л.;
Висівки вівсяні — 2-3 ст.л.;
Приготування:
2. За цей час замочіть у теплій воді родзинки та інжир протягом 15-20 хв.
3. Наріжте інжир дрібними шматочками, подрібніть горішки.
4. Додайте сухофрукти, горішки та мед до каші і залийте молочком чи соком.
5. Подавайте теплим.
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Борошно вівсяне
900 г 900 г 59 грн
Родзинки золотисті
250 г 250 г 51 грн