Шрот розторопші
Шрот розторопшіШрот розторопші

Шрот розторопші


29 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Розторопша / Україна.
на 100 г: білки — 12 г, жири — 7 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 212 Ккал.
6 місяців

Чим корисний шрот розторопші?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Розторопша допоможе повернути здоров'я навіть дуже пошкодженій печінці, завдяки наявності у складі речовини силімарину.
  • Силімарин володіє противірусним ефектом та бореться з запаленнями.
  • А ще шрот розторопші активізовує кишечник та допомагає позбутись від запорів, завдяки вмісту клітковини.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як вживати шрот розторопші?

  • Шрот — ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати його в салати, каші, фруктові смузі, соки. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Також ви можете додавати його до млинців, запіканок, хліба, тощо;
  • Рекомендації щодо споживання: дорослим 1 ст.л. шроту розвести у невеликій кількості води, соку  та приймати 3 рази на добу за 30 хвилин до споживання їжі.
  • Радимо починати з 1 разу на добу, щоб подивитися, як реагуватиме організм. Також радимо проконсультуватись з лікарем!
  • Рекомендований термін споживання: 3-4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Рекомендується проконсультуватися з лікарем перед вживанням шроту з розторопші вагітним та дітям до 12 років.

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;



Дієтичний продукт. Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з чорними бобами

Інгредієнти:


  1. Чорна квасоля відварена — 4 склянки

  2. Кукурудза консервована (або заморожена) — 1 склянка

  3. Перець солодкий помаранчевий — 1 шт

  4. Помідори чері — 5-8 шт

  5. Цибуля червона — 1 шт

  6. Авокадо — 1 шт (не обов’язково)

  7. Кінза або петрушка — ½ пучка

  8. Перець чілі свіжий — 1 стручок (або ½ ч.л. меленого)

  9. Сік лимону — 2 ст.л.

  10. Шрот розторопші — 1 ст.л.

  11. Олія оливкова — ¼ склянки

  12. Виноградний оцет — 2 ст.л.

  13. Кмин мелений — ½ ч.л.

  14. Сіль — за смаком.

Приготування:


1. Наріжте помідори, перець та авокадо (якщо використовуєте) на довільні кусочки.
2. Цибулю, зелень та перець чілі наріжте дрібно.
3. В мисці змішайте всі інгредієнти.
4. Зробіть заправку: змішайте сік лимона, олію, оцет, шрот, кмин та сіль.
5. Заправте салат та дайте настоятись від 30 хв до години часу.
6. Подавайте охолодженим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.