

Шрот розторопші
25 грн 250 г
250 г
Під замовлення (1 доба)
Розторопша / Україна.
на 100 г: білки — 12 г, жири — 7 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 212 Ккал.
6 місяців
Чим корисний ШРОТ РОЗТОРОПШІ?
- Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
- Розторопша допоможе повернути здоров'я навіть дуже пошкодженій печінці.
- Крім того шрот допомагає лікувати хвороби серця, шлунку.
- А ще шрот розторопші активізовує кишечник та допомагає позбутись від запорів.
- Рекомендується вживати шрот розторопші під час боротьби з курінням, алкоголізмом та наркозалежністю.
- Шрот розторопші допоможе знизити рівень цукру в крові, очистити кров та вилікувати варикоз.
- Він допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я.
- Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
Як вживати ШРОТ РОЗТОРОПШІ?
- Шрот — ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати його в салати, каші, фруктові смузі, соки. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
- Також ви можете додавати його до млинців, запіканок, хліба, тощо;
- Рекомендації щодо споживання: дорослим 1 ст.л. шроту розвести у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймати 3 рази на добу за 30 хвилин до споживання їжі.
- Радимо починати з 1 разу на добу, щоб подивитися, як реагуватиме організм. Також радимо проконсультуватись з лікарем!
- Рекомендований термін споживання: 3-4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не рекомендується вживати шрот розторопші вагітним, дітям до 12 років;
- Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем);
- В розторопші міститься близько 400 активних речовин. Як вони можуть повпливати на плід досі не відомо. Тому під час вагітності лікування препаратами з розторопшею допускається тільки за призначенням лікаря. Фахівець може розрахувати оптимальне дозування, призначити схему лікування і встановити допустимі строки прийому. Самостійно вагітним не варто вживати розторопшу.
Салат з чорними бобами
Інгредієнти:
Чорна квасоля відварена — 4 склянки;
Кукурудза консервована (або заморожена) — 1 склянка;
Перець солодкий помаранчевий — 1 шт;
Помідори чері — 5-8 шт;
Цибуля червона — 1 шт;
Авокадо — 1 шт (не обов’язково);
Кінза або петрушка — ½ пучка;
Перець чілі свіжий — 1 стручок (або ½ ч.л. меленого);
Сік лимону — 2 ст.л.;
Шрот розторопші — 1 ст.л.;
Олія оливкова — ¼ склянки;
Виноградний оцет — 2 ст.л.;
Кмин мелений — ½ ч.л.;
Сіль — за смаком.
Приготування:
2. Цибулю, зелень та перець чілі наріжте дрібно.
3. В мисці змішайте всі інгредієнти.
4. Зробіть заправку: змішайте сік лимона, олію, оцет, шрот, кмин та сіль.
5. Заправте салат та дайте настоятись від 30 хв до години часу.
6. Подавайте охолодженим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Здорова печінка
250 мл 250 мл 80 грн
Розторопша
250 г 250 г 59 грн