


Шрот льняний
20 грн 250 г
250 г
Є в наявності
Льон / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 16 г, жири - 4 г, вуглеводи - 18 г. Калорійність - 197 Ккал.
6 місяців
Що таке ЛЬНЯНИЙ ШРОТ, та чим він особливий?
- Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
- Шрот льону - джерело необхідних омега-жирів: Омега-3 та Омега-6;
- Цей шрот допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
- Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!
Як використовувати ШРОТ ЛЬОНУ?
- Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
- Додавайте лляний шрот до млинців, запіканок. Завдяки клейковині, лляний шрот може використовуватись у випічці як замінник яєць;
- Також цей шрот активно використовується для приготування косметичних засобів: масок, скрабів, тощо.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).
Бананові панкейки без яєць
Інгредієнти:
Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянки;
Вода питна — 1-1 ½ склянка;
Банан — 2 шт;
Арахісова паста — 2 ч.л.;
Шрот льону — 2 ст.л.;
Сода харчова — 1 ч.л.
Приготування:
1. Якщо шрот крупний, то змеліть його у кавомолці до порошку.
2. Залийте шрот льону теплою водою і дайте настоятись 15-20 хв.
3. Додайте до нього борошно, пюре банану, арахісову пасту та соду і розмішайте до однорідності.
4. Дайте настоятись 5-10 хв.
5. Випікайте на розігрітій сковорідці з обох боків до золотистого кольору.
6. Подавайте з сиропом, йогуртом, джемом та свіжими фруктами.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.