Шрот льняний
Шрот льнянийШрот льняний

Шрот льняний


23 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Льон / Україна.
на 100 г: білки — 16 г, жири — 4 г, вуглеводи — 18 г. Калорійність — 197 ккал.
6 місяців

Що таке льняний шрот та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
  • Шрот льону — продукт №1 для людей, які страждають на діабет 1-го і 2-го типу, бо містить клітковину, яка здатна сповільнювати скачки глюкози у крові.
  • Він допоможе зменшити больові симптоми при гастриті та виразці шлунку, бо має обволікаючі властивості.
  • Лляний шрот містить фітоестрогени, які позитивно впливають на жіночий організм.

УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!

Як використовувати шрот льону?

  • Шрот — ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно:)
  • Додавайте лляний шрот до млинців, запіканок. Завдяки клейковині, лляний шрот може використовуватись у випічці як замінник яєць.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше






УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Бананові панкейки без яєць

Інгредієнти:


  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянки;

  2. Вода питна — 1-1 ½ склянка;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Арахісова паста — 2 ч.л.;

  5. Шрот льону — 2 ст.л.;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.

Приготування:


1. Якщо шрот крупний, то змеліть його у кавомолці до порошку.

2. Залийте шрот льону теплою водою і дайте настоятись 15-20 хв.

3. Додайте до нього борошно, пюре банану, арахісову пасту та соду і розмішайте до однорідності.

4. Дайте настоятись 5-10 хв.

5. Випікайте на розігрітій сковорідці з обох боків до золотистого кольору.

6. Подавайте з сиропом, йогуртом, джемом та свіжими фруктами.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.