


Шрот кунжуту
8 відгуків
47 грн 250 г
250 г
Є в наявності
Білий кунжут (Шрот кунжуту 80%, Шрот розторопші 20%) / Україна.
на 100 г: білки — 35,3 г, жири — 15,1 г, вуглеводи — 12,2 г. Калорійність — 323 ккал.
6 місяців
Чим особливий шрот кунжуту?
- Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
- Цінне та корисне джерело кальцію: 100 г насіння кунжуту містить добову норму кальцію. Він необхідний для правильної роботи м'язової тканини, міцності кісток та зубів.
- Шрот кунжуту багатий на клітковину. Клітковина стимулює травлення та виведення токсинів з організму.
- Містить магній, який сприяє зниженню артеріального тиску та підтримує роботу нервової системи.
Як вживати шрот кунжуту?
- Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
- Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
- Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. кунжутного шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Cмузі “Міцний горішок”
Інгредієнти:
Огірок різаний — ½ склянки
Шпинат — 1 склянка
Броколі — ½ склянки
Селера стебло — 2 шт
Вода — 1 склянка
Банан — 1 шт
Зелене яблуко — ½ шт.
Шрот кунжутний — 2 ст.л.
Імбир свіжий — 2-3 см (або за смаком).
Приготування:
1. Помийте продукти.
2. Очистіть яблуко від серцевини, імбир та банан від шкірки.
3. Помістіть всі інгредієнти у високу чашу блендера та збийте до однорідності. Смузі готовий.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня. Чудово підходить для відновлення після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.