


Шрот кунжуту
40 грн 250 г
250 г
Є в наявності
Білий кунжут (Шрот кунжуту 80%, Шрот розторопші 20%) / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 35,3 г, жири - 15,1 г, вуглеводи - 12,2 г. Калорійність - 323 Ккал.
6 місяців
Що таке ШРОТ КУНЖУТУ, та чим він особливий?
- Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
- Шрот кунжуту - ідеальне джерело кальцію;
- Цей шрот допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
- Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
Як вживати ШРОТ КУНЖУТУ?
- Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
- Кунжутний шрот має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба, тощо;
- Також він застосовується як глистогінний засіб.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).
Cмузі “Міцний горішок”
Інгредієнти:
Огірок різаний — ½ склянки;
Шпинат — 1 склянка;
Броколі — ½ склянки;
Селера стебло — 2 шт;
Вода — 1 склянка;
Банан — 1 шт;
Зелене яблуко — ½ шт.
Шрот кунжутний — 2 ст.л.;
Імбир свіжий — 2-3 см (або за смаком).
Приготування:
1. Помийте продукти.
2. Очистіть яблуко від серцевини, імбир та банан від шкірки.
3. Помістіть всі інгредієнти у високу чашу блендера та збийте до однорідності. Смузі готовий.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня. Чудово підходить для відновлення після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.