Шрот кокосовий
Шрот кокосовийШрот кокосовий

Шрот кокосовий


65 грн 250 г
250 г750 г Є в наявності
- +
Шрот кокосовий / Індія.
на 100 г: білки — 36,2г, жири — 2г, вуглеводи — 16,1 г, харчові волокна — 39,8г, вода — 3,6 г. Калорійність — 222 ккал.
6 місяців.


Що таке кокосовий шрот та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха)  це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці: В, С, Е, а також калій, натрій, кальцій, фосфор та залізо, які забезпечують міцний імунітет, гарне самопочуття, а вітамін Е — це один із потужних антиоксидантів.
  • Клітковина в кокосовому шроті  допомагає очистити кишківник від токсинів та покращує процес травлення.

Як використовувати кокосовий шрот?

  • Шрот  ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані тим, наскільки це смачно.
  • Шрот кокосу має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, випічки, десертів, тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кокосовий шрот містить вітаміни А, С і групи В, мінеральні речовини - кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо, натуральні цукрові речовини, білки, вуглеводи, органічні кислоти.
  • Завдяки лауриновій кислоті, яка міститься у кокосі, знижується рівень холестерину.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей із надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, людей з цукровим діабетом і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Кокосовий десерт

Інгредієнти:


  1. Грецький горіх — 1 склянка

  2. Кокосова олія — ½ склянки

  3. Шрот кокосовий — ½ склянки

  4. Мед рідкий — 2-3 ст.л. (або за смаком).

Приготування:


1. Змеліть горіхи до порошку.
2. Розтопіть кокосову олію на водяній бані.
3. З’єднайте всі інгредієнти разом.
4. Сформуйте солодощі довільної форми. Можете для цього скористатись формою для кексів чи іншою.
5. Готові солодощі покладіть в холодильник на 2-3 години. Подавайте охолодженими.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (29)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.