


Шрот кокосовий
29 відгуків
250 г750 г
-+
Є в наявності
Шрот кокосовий / Індія.
на 100 г: білки — 36,2г, жири — 2г, вуглеводи — 16,1 г, харчові волокна — 39,8г, вода — 3,6 г. Калорійність — 222 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
6 місяців.
Що таке кокосовий шрот та чим він особливий?
- Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
- Містить багато насичених жирних кислот, які важливі для правильної роботи нервової та статевої систем.
- Кокосовий шрот — джерело лауринової кислоти, яка знижує рівень холестерину у крові і є профілактикою серцево-судинних захворювань.
- Містить вітамін Е та інші антиоксиданти. Вони підтримують нашу молодість, красу та зменшують запальні процеси.
Як використовувати кокосовий шрот?
- Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
- Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
- Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. кокосового шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Кокосовий десерт
Інгредієнти:
Грецький горіх — 1 склянка
Кокосова олія — ½ склянки
Шрот кокосовий — ½ склянки
Мед рідкий — 2-3 ст.л. (або за смаком).
Приготування:
2. Розтопіть кокосову олію на водяній бані.
3. З’єднайте всі інгредієнти разом.
4. Сформуйте солодощі довільної форми. Можете для цього скористатись формою для кексів чи іншою.
5. Готові солодощі покладіть в холодильник на 2-3 години. Подавайте охолодженими.
Смачного!