Шрот грецького горіха
Шрот грецького горіхаШрот грецького горіха

Шрот грецького горіха


28 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Грецький горіх / Україна.
на 100 г: білки — 50,1 г, жири — 1,8 г, вуглеводи — 35,5 г. Калорійність — 333 ккал.
6 місяців

Що таке шрот грецького горіха? Чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці: більше 20 незамінних амінокислот, а також вітаміни B1, B2, C, PP, йод, каротин та залізо. 
  • Шрот позитивно впливає на природну красу волосся та шкіри, бо багатий на вітамін Е.
  • А ще шрот грецького горіха покращить роботу серця та розумову діяльність, адже це цінне джерело альфа-лінолевої кислоти.
  • У 100 г містить 50г рослинного білка, що легко засвоюється.

Як вживати шрот грецького горіха?

  • Шрот грецького горіха має гіркий смак, але він чудово поєднується з кашами, салатами, млинцями, випічкою, даючи стравам горіховий присмак.
  • Цей шрот чудовий варіант для тих, хто бажає наростити м’язову масу природним шляхом. Просто вживайте по 1 ст. л. шроту тричі на день. Найкраще розбавляти його молоком чи соком.
  • У профілактичних та лікувальних цілях вживайте 1-2 ст. л. шроту грецького горіха в день, запиваючи його великою кількістю води.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання шроту при виразці та захворюваннях нирок.

Детальніше






УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Гречані млинці з грибами


Інгредієнти:


  1. Борошно зеленої гречки — 1 склянка

  2. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка

  3. Шрот грецького горіху — 2 ст.л.

  4. Вода питна — 500 мл.

  5. Олія оливкова (кокосова) — 2 ст.л.

  6. Сода харчова — 1 ч.л.

  7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.

  8. Печериці — 300 г.

  9. Сіль морська (порошок ламінарії)— ½ ч.л.

  10. Зіра — 1 ч.л. (не обов’язково).

  11. Перець чилі — ½ ч.л.

Приготування:


1. Замішати тісто. Для цього з'єднати борошно, шрот, соду, сіль, прянощі та воду.
2. Вимішати до однорідності та залишити на 15-20 хв.
3. Нарізати дрібно цибулю та печериці і обсмажити на олії до золотистого кольору цибулі.
4. Додати суміш до тіста, перемішати і випікати на сковорідці з обох боків.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.