Шрот грецького горіха
Шрот грецького горіхаШрот грецького горіха

Шрот грецького горіха


33 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Грецький горіх / Україна.
на 100 г: білки — 50,1 г, жири — 1,8 г, вуглеводи — 35,5 г. Калорійність — 333 ккал.
6 місяців

Що таке шрот грецького горіха? Чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці: більше 20 незамінних амінокислот, а також вітаміни B1, B2, C, PP, йод, каротин та залізо. 
  • Шрот позитивно впливає на природну красу волосся та шкіри, бо багатий на вітамін Е.
  • А ще шрот грецького горіха покращить роботу серця та розумову діяльність, адже це цінне джерело альфа-лінолевої кислоти.
  • У 100 г містить 50г рослинного білка, що легко засвоюється.

    Як вживати шрот грецького горіха?

    • Шрот грецького горіха має гіркий смак, але він чудово поєднується з кашами, салатами, млинцями, випічкою, даючи стравам горіховий присмак.
    • Цей шрот чудовий варіант для тих, хто бажає наростити м’язову масу природним шляхом. Просто вживайте по 1 ст. л. шроту тричі на день. Найкраще розбавляти його молоком чи соком.
    • У профілактичних та лікувальних цілях вживайте 1-2 ст. л. шроту грецького горіха в день, запиваючи його великою кількістю води.

    Чого не варто?

    • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
    • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання шроту при виразці та захворюваннях нирок.

    Детальніше






    УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



     Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



    Гречані млинці з грибами


    Інгредієнти:


    1. Борошно зеленої гречки — 1 склянка

    2. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка

    3. Шрот грецького горіху — 2 ст.л.

    4. Вода питна — 500 мл.

    5. Олія оливкова (кокосова) — 2 ст.л.

    6. Сода харчова — 1 ч.л.

    7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.

    8. Печериці — 300 г.

    9. Сіль морська (порошок ламінарії)— ½ ч.л.

    10. Зіра — 1 ч.л. (не обов’язково).

    11. Перець чилі — ½ ч.л.

    Приготування:


    1. Замішати тісто. Для цього з'єднати борошно, шрот, соду, сіль, прянощі та воду.
    2. Вимішати до однорідності та залишити на 15-20 хв.
    3. Нарізати дрібно цибулю та печериці і обсмажити на олії до золотистого кольору цибулі.
    4. Додати суміш до тіста, перемішати і випікати на сковорідці з обох боків.
    Смачного!

    Написати відгук
    Відгуки про товар (4)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.