Шрот грецького горіха
Шрот грецького горіхаШрот грецького горіха

Шрот грецького горіха


4 відгуки
46 грн 250 г
250 г Немає в наявності
- +
Грецький горіх / Україна.
на 100 г: білки — 50,1 г, жири — 1,8 г, вуглеводи — 35,5 г. Калорійність — 333 ккал.
6 місяців

Що таке шрот грецького горіха? Чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Містить вітамін Е, який допомагає зберегти красу шкіри, волосся і нігтів.
  • Цінне джерело альфа-лінолевої кислоти — знижує виникнення серцево-судинних захворювань і укріплює судини.
  • Шрот грецького горіха багатий на Омега-3 і лецитин, які зміцнюють пам’ять, знімають нервову напругу і активують роботу мозку.

Як вживати шрот грецького горіха?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. шроту грецького горіха розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
    Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання при виразці та захворюваннях нирок.

Детальніше



УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Гречані млинці з грибами


Інгредієнти:


  1. Борошно зеленої гречки — 1 склянка

  2. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка

  3. Шрот грецького горіху — 2 ст.л.

  4. Вода питна — 500 мл.

  5. Олія оливкова (кокосова) — 2 ст.л.

  6. Сода харчова — 1 ч.л.

  7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.

  8. Печериці — 300 г.

  9. Сіль морська (порошок ламінарії)— ½ ч.л.

  10. Зіра — 1 ч.л. (не обов’язково).

  11. Перець чилі — ½ ч.л.

Приготування:


1. Замішати тісто. Для цього з'єднати борошно, шрот, соду, сіль, прянощі та воду.
2. Вимішати до однорідності та залишити на 15-20 хв.
3. Нарізати дрібно цибулю та печериці і обсмажити на олії до золотистого кольору цибулі.
4. Додати суміш до тіста, перемішати і випікати на сковорідці з обох боків.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.