Шрот амаранту
Шрот амарантуШрот амаранту

Шрот амаранту


25 грн 250 г
250 г Немає в наявності
- +
Амарант / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 12 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 133 ккал.
6 місяців

Що таке ШРОТ АМАРАНТУ? Чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Шрот амаранту — ефективний спосіб для схуднення та виведення солей з організму.
  • Цей шрот — знахідка для вегетаріанців, оскільки в ньому міститься приблизно 16% протеїну.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

  • Вживання шроту амаранту допоможе знизити рівень холестерину та захистити організм від канцерогенів і токсинів.
  • Шрот амаранту використовують в цілях профілактики серцево-судинних захворювань, неврозу, діабету та ожиріння.
  • Щоденне вживання шроту наситить організм незамінним комплексом вітамінів, зміцнить імунітет та допоможе очистити організм.

Як вживати ШРОТ АМАРАНТУ?

  • Шрот можна додавати в каші, салати, млинці, випічку та вживати з  кисломолочними напоями чи соками.
  • Шрот амаранту трішки гіркий, але поєднуючи його зі стравами ви отримаєте приємний горіховий смак.
  • В профілактичних та лікувальних цілях шрот амаранту приймають по 1-2 ч. л. тричі на день під час їжі, запиваючи великою кількістю води.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше







УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Дієтичне амарантове печиво з повидлом

Інгредієнти:


  1. Вівсяні пластівці — 1 ½ склянки;

  2. Банани — 2 шт;

  3. Шрот амаранту — ½ склянки;

  4. Насіння чіа або його шрот —  3 ст.л.;

  5. Кориця — 1 ч.л.;

  6. Екстракт ванілі — 1 ч.л.;

  7. Сода харчова ½ ч.л.;

  8. Повидло, або джем для доповнення.

Приготування:


1. Нагрійте духовку до 180 град.  

2. Збийте у блендері вівсяні пластівці до стану борошна або дрібних крупинок.

3. Окремо збийте банани до утворення пюре.

4. В миску викладіть вівсяне борошно, банан, чіа, шрот амаранту, соду та прянощі.

5. Вимішайте тісто.

6. Сформуйте невеликі кульки, покладіть на пергаментний папір, розпластайте долонею та зробіть вм’ятини великим пальцем по центру для повидла/джему.

7. Викладіть чайною ложкою повидло або джем у ямки.

8. Випікайте 10-15 хв.

9. Печиво повинно бути твердим, але при натисканні прогинатись. Джем може залишитись рідкуватим. Також можна випікати печиво без джему і наносити його вже на готове печиво.
Смачного!


Найкраще вживати в першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.