

Каштанове борошно
374 грн 500 г
500 г
Закінчується
борошно каштанове / Італія
на 100 г: білки — 7 г, жири — 3,4 г, вуглеводи — 70 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців
Чим особливе КАШТАНОВЕ БОРОШНО?
- Каштанове борошно виготовляють з подрібнених їстівних каштанів. Зі звичайних таке борошно не вийде:) Перед виготовлення борошна такі каштани висушують протягом 40 днів.
- Має свій особливий запах, що може нагадувати солодку картоплю, а на смак злегка солодкувате.
- Не мітить глютену.
- Каштанове борошно багате на клітковину та пектини, тому позитивно впливає на роботу ШКТ.
- До його складу входять вітаміни групи В та вітамін С.
Як використовувати КАШТАНОВЕ БОРОШНО?
- Каштанове борошно бажано використовувати у міксі з іншими борошнами.
- Найкраще його використовувати для приготування солодких страв, але можна експериментувати і додавати його у соуси для загущення.
- Воно підходить для випікання капкейків, печива., приготування млинців, оладок тощо.
Чого не варто?
- Вживати при цукровому діабеті і захворювання крові.
- З обережністю вживати людям з хронічними захворюваннями ШКТ, нирок, серця і печінки.
- Зловживати даним продуктом.
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати у сухому прохолодному місці. Пересипати в герметичний контейнер.