Каштанове борошно
Каштанове борошно

Каштанове борошно


189 грн 250 г
250 г Немає в наявності
- +
борошно каштанове / Італія
на 100 г: білки — 7 г, жири — 3,4 г, вуглеводи — 70 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців


Чим особливе каштанове борошно?

  • Каштанове борошно виготовляють з подрібнених їстівних каштанів. Зі звичайних таке борошно не вийде:) Перед виготовленням борошна спеціальні каштани висушують протягом 40 днів.
  • Не містить глютену.
  • Каштанове борошно багате на клітковину та пектини, тому позитивно впливає на роботу ШКТ.
  • До його складу входять вітаміни групи В та вітамін С.
  • Каштанове борошно має свій особливий запах, що може нагадувати солодку картоплю, а на смак злегка солодкувате.

Як використовувати каштанове борошно?

  • Каштанове борошно підходить для випікання капкейків, печива, приготування млинців, оладок тощо.
  • Найкраще його використовувати для приготування солодких страв, але можна експериментувати і додавати його у соуси для загущення. 
  • Каштанове борошно рекомендуємо використовувати у міксі з іншими борошнами.

Чого не варто?

    • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
    • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання каштанового борошна при цукровому діабеті, хронічних захворюваннях ШКТ.

    Детальніше

    У їстівного каштана горішки зібрані разом по 2-4 штучки, зовні оточені гіллястими колючками.

     
    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


    Написати відгук
    Відгуки про товар (1)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Зберігати у сухому прохолодному місці. Пересипати в герметичний контейнер.