

Каштанове борошно
1 відгук
189 грн 250 г
250 г
Немає в наявності
борошно каштанове / Італія
на 100 г: білки — 7 г, жири — 3,4 г, вуглеводи — 70 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців
Чим особливе каштанове борошно?
- Каштанове борошно виготовляють з подрібнених їстівних каштанів. Зі звичайних таке борошно не вийде:) Перед виготовленням борошна спеціальні каштани висушують протягом 40 днів.
- Не містить глютену.
- Каштанове борошно багате на клітковину та пектини, тому позитивно впливає на роботу ШКТ.
- До його складу входять вітаміни групи В та вітамін С.
- Каштанове борошно має свій особливий запах, що може нагадувати солодку картоплю, а на смак злегка солодкувате.
Як використовувати каштанове борошно?
- Каштанове борошно підходить для випікання капкейків, печива, приготування млинців, оладок тощо.
- Найкраще його використовувати для приготування солодких страв, але можна експериментувати і додавати його у соуси для загущення.
- Каштанове борошно рекомендуємо використовувати у міксі з іншими борошнами.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання каштанового борошна при цукровому діабеті, хронічних захворюваннях ШКТ.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати у сухому прохолодному місці. Пересипати в герметичний контейнер.
Із цим товаром рекомендуємо

Закваска для бездріжджової випічки
117 відгуків
50 г
50 г
45 грн

Борошно вівсяне
5 відгуків
900 г
900 г
139 грн