Каштанове борошно
Каштанове борошно

Каштанове борошно


189 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
борошно каштанове / Італія
на 100 г: білки — 7 г, жири — 3,4 г, вуглеводи — 70 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців


Чим особливе КАШТАНОВЕ БОРОШНО?

  • Каштанове борошно виготовляють з подрібнених їстівних каштанів. Зі звичайних таке борошно не вийде:) Перед виготовлення борошна спеціальні каштани висушують протягом 40 днів.
  • Каштанове борошно має свій особливий запах, що може нагадувати солодку картоплю, а на смак злегка солодкувате.
  • Не мітить глютену.
  • Каштанове борошно багате на клітковину та пектини, тому позитивно впливає на роботу ШКТ.
  • До його складу входять вітаміни групи В та вітамін С.

Як використовувати КАШТАНОВЕ БОРОШНО?

  • Каштанове борошно бажано використовувати у міксі з іншими борошнами.
  • Найкраще його використовувати для приготування солодких страв, але можна експериментувати і додавати його у соуси для загущення. 
  • Воно підходить для випікання капкейків, печива., приготування млинців, оладок тощо.

Чого не варто?

  • Вживати при цукровому діабеті і захворювання крові.
  • З обережністю вживати людям з хронічними захворюваннями ШКТ, нирок, серця і печінки.
  • Зловживати даним продуктом.
  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

У їстівного каштана горішки зібрані разом по 2-4 штучки, зовні оточені гіллястими колючками.

 
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у сухому прохолодному місці. Пересипати в герметичний контейнер.