

Гарбузове борошно десертне
60 грн 250 г
250 г
Є в наявності
сушена м'якоть гарбуза / Україна.
на 100 г: білки — 9,44 г, жири — 1,3 г, вуглеводи — 68 г. Калорійність — 385 ккал.
12 місяців.
Чим особливе ГАРБУЗОВЕ БОРОШНО?
- Гарбузове борошно виготовлене не з насіння, а з сушеної м'якоті гарбуза.
- Гарбузове борошно у випічці — класна вітамінна добавка.
- Випічка з додаванням гарбузового борошна значно краща за харчовою цінністю.
- Не містить глютену.
- Наше гарбузове борошно не має жодних домішок.
Як використовувати ГАРБУЗОВЕ БОРОШНО?
- В чистому вигляді для випічки гарбузове борошно не використовують. Його необхідно змішувати з іншими видами борошна. Наприклад, з пшеничним.
- Його також можна використовувати для панірування.
- Гарбузове борошно підходить для загущування супів, соусів тощо.
- Додавайте гарбузове борошно у тісто на млинці.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Уникати потрапляння сонячних променів.