Гарбузове борошно десертне
Гарбузове борошно десертне

Гарбузове борошно десертне


2 відгуки
77 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
сушена м'якоть гарбуза / Україна.
на 100 г: білки — 9,44 г, жири — 1,3 г, вуглеводи — 68 г. Калорійність — 385 ккал.
12 місяців.


Чим особливе гарбузове борошно?

  • Гарбузове борошно — виготовлене не з насіння, а з сушеної м'якоті гарбуза.
  • Має зеленувато-жовтий відтінок і пахне як гарбузове насіння:)
  • Класна вітамінна добавка. Містить у великих кількостях:
    - цинк — регуляє обмін речовин і роботу імунної системи;
    - фосфор — укріплює кістки і зуби;
    - магній — нормалізує артеріальний тиск і ритм серця.
  • Гарбузове борошно — джерело клітковини, яка корисна для травлення і бета-каротину, який відповідає за відновлення клітин і міцний зір.

Про глютен
Гарбузове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати гарбузове борошно?

  • Використовуйте для загущування супів, соусів та панірування.
  • Гарбузове борошно можна додавати у тісто на млинці.
  • В чистому вигляді для випічки не рекомендуємо використовувати. Змішуйте його з іншими видами борошна: пшеничним, сорговим чи зеленої гречки. Та випікайте кекси, тортики чи булочки.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Уникати потрапляння сонячних променів.