

Гарбузове борошно десертне
2 відгуки
77 грн 250 г
250 г
Є в наявності
сушена м'якоть гарбуза / Україна.
на 100 г: білки — 9,44 г, жири — 1,3 г, вуглеводи — 68 г. Калорійність — 385 ккал.
12 місяців.
Чим особливе гарбузове борошно?
- Гарбузове борошно — виготовлене не з насіння, а з сушеної м'якоті гарбуза.
- Має зеленувато-жовтий відтінок і пахне як гарбузове насіння:)
- Класна вітамінна добавка. Містить у великих кількостях:
- цинк — регуляє обмін речовин і роботу імунної системи;
- фосфор — укріплює кістки і зуби;
- магній — нормалізує артеріальний тиск і ритм серця. - Гарбузове борошно — джерело клітковини, яка корисна для травлення і бета-каротину, який відповідає за відновлення клітин і міцний зір.
- цинк — регуляє обмін речовин і роботу імунної системи;
- фосфор — укріплює кістки і зуби;
- магній — нормалізує артеріальний тиск і ритм серця.
Про глютен
Гарбузове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як використовувати гарбузове борошно?
- Використовуйте для загущування супів, соусів та панірування.
- Гарбузове борошно можна додавати у тісто на млинці.
- В чистому вигляді для випічки не рекомендуємо використовувати. Змішуйте його з іншими видами борошна: пшеничним, сорговим чи зеленої гречки. Та випікайте кекси, тортики чи булочки.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Уникати потрапляння сонячних променів.