Борошно з сочевиці
Борошно з сочевиціБорошно з сочевиці

Борошно з сочевиці


62 грн 900 г 95 грн
900 г Є в наявності
- +
борошно з сочевиці 100% / Україна
на 100 г: білки — 24,3 г, жири — 2 г, вуглеводи — 49 г. Калорійність — 297 ккал.
12 місяців.
До закінчення акції залишилось:
 

Чим особливе борошно з сочевиці?

  • Борошно з сочевиці — це вже готова розмелена сочевиця, яку можна не лише варити, а й використовувати, як борошно.
  • Джерело рослинного білка — 23 грами на 100г продукту. Саме білок  основа нашого імунітету та роботи усіх систем організму.
  • Містить у великих кількостях:
    - залізо (7,5 мг у 100 г продукту)  добова потреба 12-25 мг;
    - фолієва кислота ( 90 мкг/100 г)  добова потреба 400 мкг;
    - вітамін В1 (0,5 мг/100 г)  добова потреба 1,5 мг.
  • Борошно з сочевиці містить розчинну і нерозчинну клітковину, яка стимулює травлення і попереджає закрепи.

Про глютен
Сочевичне борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати борошно з сочевиці?

  • Випікайте пухкенький хліб та готуйте млинці чи оладки.
  • В сочевичному борошні можна панірувати овочеві котлети — виходить дууже смачно:)
  • Міксуйте з іншими видами борошна. Так кожного разу ви отримаєте нові смаки.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражені шкідниками хлібних запасів, при температурі від 0 до 20 °С і відносній вологості не вище 75%.