Борошно з насіння льону
Борошно з насіння льонуБорошно з насіння льону

Борошно з насіння льону


50 грн 500 г
500 г Під замовлення (1 доба)
- +
Насіння льону / Україна
на 100 г: білки — 36 г, жири — 9 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 270 ккал.
7 місяців


Чим особливе борошно з насіння льону?

  • Борошно з насіння льону — це змелене насіння льону.
  • Багате на клітковину, тому нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і зменшує потяг до їжі, що сприятиме схудненню:)
  • Містить розчинну і нерозчинну клітковину. У 2 ст. л є 8-12% денної норми клітковини для дорослих.
  • Зберігає усі корисні властивості, що є у насінні льону: вітаміни А, групи В, омега-3 жирні кислоти  (в основному альфа-лінолева кислота (ALA)).
  • Також не містить глютену, тому підходить тим, у кого алергія на цей білок.
  • Лляне борошно —  це заміна яйця у випічці.

  • Смак борошна ледь горіховий.


Як використовувати борошно з насіння льону?

  • Борошно з насіння льону можна додавати в різну випічку, до соусів для згущення.
  • Спробуйте випікати млинці з лляного борошна або використовувати для панірування, замість сухарів.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.



Детальніше

  • Борошно з насіння льону багате вітамінами А, Е і групи В.
  • Льняна борошно - джерело мінералів: кальцію, магнію, марганцю, цинку, заліза, молібдену, міді, хрому, фосфору, калію, натрію.
  • Фото товару, представлені на сайті. можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Заміна яйця у випічці

Інгредієнти:

  1. Змелене насіння льону або борошно льону— 1 ст.л.;

  2. Вода питна тепла — 2 ½ ст.л.

Приготування:

1. Залийте змелене у кавомолці насіння теплою водою, розмішайте та залиште на 15 хвилин, щоб утворилась слизька маса. Такою кількістю маси можна замінити 1 яйце.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.