Борошно з насіння льону
Борошно з насіння льонуБорошно з насіння льону

Борошно з насіння льону


4 відгуки
500 г -+
73 грн 500 г
Є в наявності
Насіння льону / Україна
на 100 г: білки — 36 г, жири — 9 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 270 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
7 місяців

Чим особливе борошно з насіння льону?

  • Борошно з насіння льону — це мелене відбірне насіння льону. Зберігає усі цінні речовини, які є в насінні.
  • У нього низький глікемічний індекс — 5. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
  • Багате на розчинну і нерозчинну клітковину, тому нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і надає ситість.
  • Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи і має заспокійливий ефект.
  • Борошно з насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.

Про глютен
Лляне борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати борошно з насіння льону?

  • Додавайте в улюблену випічку: кекси, корисні тортики чи млинці.
  • Використовуйте замість сухарів для панірування та для загущення супів і каш.
  • Борошно з льону можна варити, як кашу. Додайте улюблені сухофрукти чи горішки. Корисний сніданок готовий ❤️
  • Лляне борошно може замінити яйця у випічці.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.



Заміна яйця у випічці

Інгредієнти:

  1. Змелене насіння льону або борошно льону— 1 ст.л.;

  2. Вода питна тепла — 2 ½ ст.л.

Приготування:

1. Залийте змелене у кавомолці насіння теплою водою, розмішайте та залиште на 15 хвилин, щоб утворилась слизька маса. Такою кількістю маси можна замінити 1 яйце.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук