Борошно з насіння льону
Борошно з насіння льонуБорошно з насіння льону

Борошно з насіння льону


42 грн/ 500 г
500 г Є в наявності

- +
Насіння льону / Україна
на 100 г: білки - 36 г, жири - 9 г, вуглеводи - 10 г. Калорійність - 270 ккал.
7 місяців.

Чим особливе БОРОШНО З НАСІННЯ ЛЬОНУ?


  • БОРОШНО З НАСІННЯ ЛЬОНУ - чудовий дієтичний продукт.
  • Смак борошна нагадує горіховий.
  • Борошно з насіння льону сприяє схудненню.
  • Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. 
  • У лляному борошні міститься у шість разів більше калію, ніж у бананах.
  • Борошно з льону цінується своєю рослинною клітковиною, жирними кислотами омега 3 і омега 6.
  • Також воно не містить глютену, тож підходить усім тим, у кого алергія на цей білок.

Як використовувати БОРОШНО З НАСІННЯ ЛЬОНУ?


  • БОРОШНО З НАСІННЯ ЛЬОНУ додають у різну випічку.
  • З нього також випікають млинці.
  • Можна використовувати лляне борошно для панірування, замість сухарів.
  • Додають його також до соусів для згущення.
  • У косметології лляне борошно додають до масок. Такі маски добре тонізують і живлять шкіру.

Чого не варто?


  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Борошно з насіння льону багате на вітаміни А, Е та групи В.
  • Лляне борошно — джерело мінералів: Кальцію, Магнію, Марганцю, Цинку, Заліза, Молібдену, Міді, Хрому, Фосфору, Калію, Натрію.
  • Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості, перешкоджають розвитку онкологічних захворювань, мають антибактеріальний та антивірусний ефект;



Стаття від Смак Життя - "Включіть льон у свій раціон"



Підходить для дітей, дорослих, літніх людей, спортсменів, вегетеріанців, для відновлення сил після важкої хвороби. Добре засвоюється організмом, тому рекомендований усім без винятку.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Заміна яйця у випічці

Інгредієнти:

  1. Змелене насіння льону або борошно льону— 1 ст.л.;

  2. Вода питна тепла — 2 ½ ст.л.

Приготування:

1. Залийте змелене у кавомолці насіння теплою водою, розмішайте та залиште на 15 хвилин, щоб утворилась слизька маса. Такою кількістю маси можна замінити 1 яйце.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.