Борошно соргове
Борошно соргове

Борошно соргове


2 відгуки
63 грн 500 г
500 г Під замовлення (1 доба)
- +
борошно сорго / Україна.
на 100 г: білки — 10,8 г, жири — 10,7 г, вуглеводи — 66,2 г. Калорійність — 388 ккал.
12 місяців.

Чим особливе борошно соргове?

  • Борошно соргове — це особливий вид безглютенового борошна із багаторічної рослини сорго.
  • Має світлий колір та м'який солодкий аромат. За своїми властивостями подібне до пшеничного борошна. 
  • У нього низький глікемічний індекс — близько 60. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
  • Є джерелом антиоксидантів, таких як феноли і таніни. Вони допомагають боротися із запаленнями в організмі.
  • Містить фолієву кислоту, яка підтримує імунну систему та особливо корисна майбутнім і годуючим мамам.

Про глютен
Соргове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати борошно соргове?

  • Використовуйте для приготування налисників, вафель, кексів, коржів для тортиків та інших солодощів.
  • Із соргового борошна можна готувати кашу, напої та додавати до перших чи других страв.
  • Печіть ароматний хлібчик. А ви знали, що така випічка черствіє повільніше, ніж з іншого борошна ?:)

Чого не варто? 

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зернове сорго займає четверте місце після пшениці, рису та кукурудзи у світовому виробництві. Основними виробниками зернового сорго є Мексика, США та Аргентина.
  • Із зернового сорго у Китаї роблять напій маотай.


Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Безглютеновий яблучний пиріг

Інгредієнти:

  1. Соргове борошно — 2 скл.
  2. Кокосова олія — 5 ст.л.
  3. Мед (або будь-який сироп) — 2 ст.л.
  4. Яблука — 3 шт.
  5. Кориця — 1 ст.л.

Приготування:

1. Руками добре змішати борошно з олією та медом.

2. Приготування яблук: очистити і подрібнити на шматочки яблука, змішати з корицею і тушити на слабкому вогні 5 хв.

3. Форму змастити олією, викласти 2/3 тіста, сформувавши бортики.

4.  Всередину викласти яблука і зверху посипати залишками тіста.

5. Випікати 30хв при температурі 180 градусів. 

Повністю охолодити і смакувати з улюбленим напоєм:)

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому, добре вентильованому, прохолодному приміщенні.