Борошно соргове
Борошно соргове

Борошно соргове


50 грн/ 500 г
500 г Є в наявності
- +
борошно сорго / Україна.
на 100 г: білки — 10,8 г, жири — 10,7 г, вуглеводи — 66,2 г. Калорійність — 388 ккал.
12 місців.

Чим особливе БОРОШНО СОРГОВЕ?

  • Сорго є джерелом клітковини, антиоксидантів. У ньому їх в 12 разів більше, ніж в чорниці.
  • Має низький глікемічній індекс. 
  • Борошно з сорго має світлий колір та м'який солодкий аромат, що робить його чудовим інгредієнтом для випічки.
  • Вживання сорго рекомендується лікарями при нервових розладах, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, слизових оболонок та шкіри. 


Як вживати БОРОШНО СОРГОВЕ?

  • Воно дуже подібне до пшеничного борошна, однак НЕ містіть глютену.
  • Його можна використовувати для приготування налисників, хліба, вафель, кексів та інших солодощів.
  • Із соргового борошна роблять каші, коржі, напої, додають його до перших та других страв.
  • Хліб, спечений з борошна сорго, черствіє повільніше, ніж з іншого борошна.

Чого не варто? 

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зернове сорго займає четверте місце після пшениці, рису та кукурудзи у світовому виробництві. Основними виробниками зернового сорго є Мексика, США та Аргентина.
  • Із зернового сорго у Китаї роблять напій маотай.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому, добре вентильованому, прохолодному приміщенні.