Борошно соєве
Борошно соєве

Борошно соєве


81 грн 900 г
900 г Немає в наявності
- +
Соя / Україна.
на 100г: білки - 34,9 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 17,3 г. Калорійність - 381 Ккал.
6 місяців

Чим особливе СОЄВЕ БОРОШНО?

  • Соєве борошно - це рослинний високобілковий продукт, що отримується з насіння сої;
  • Воно містить близько 45% рослинних білків;
  • Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на сою — цей продукт рослинного походження, здатний замінити м’ясо і молоко;
  • Завдяки високому вмісту вітамінів В і Е, соя - відмінний антиоксидант;
  • Вживання соєвого борошна пришвидшує метаболізм, знижує рівень холестерину та спалює жирові відкладення.

Як використовувати СОЄВЕ БОРОШНО?

  • Борошно соєве використовується у якості замінника яєць, із розрахунку 1 яйце= 2 ст.л. борошна+2 ст.л. води;
  • А також як білкова добавка та розрихлювач до тіста та всіх видів соусів, супів, підлив.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не варто вживати соєве борошно на першому триместрі вагітності.


Детальніше

  • Соєве борошно - дієтичний продукт;
  • Соя допомагає виводити з організму радіонукліди і важкі метали;
  • Таке борошно - це чудова профілактика та лікування цукрового діабету.





Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників, спортсменів, вегетаріанців, осіб з ожирінням і для всіх прихильників здорового харчування.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Закуска "Пакора"

Інгредієнти:


  1. Соєве борошно — 2 склянки;

  2. Рисове борошно — ¼ склянки;

  3. Вода — 1,5 склянки;

  4. Тонко нарізана цибуля — 2 склянки;

  5. Нарізана зелена кінза (або петрушка) — ¼ склянки (за бажанням);

  6. Карі — 1 ч.л.;

  7. Асафетида — ½ ч.л.;

  8. Перець чилі — 1 ч.л.;

  9. Кмин — ½ ч.л.;

  10. Сіль та перець —  за смаком.

Приготування:


1. Додайте до цибулі трохи солі та помніть, щоб вона розм’якла та пустила сік.
2. Змішайте в мисці всі сухі інгредієнти.
3. Додайте в миску цибулю та різану зелень і потрохи доливайте води та вимішуйте тісто. Тісто повинно вийти клейким, щоб не розсипалось.
4. Дайте постояти тісту 5 хв.
5. За цей час розігрійте духовку до 180 градусів.
6. Викладіть тісто ложкою на противень довільної форми, приблизно 5 см.
7. Випікайте в режимі конвекції протягом 10-15 хв., до утворення скоринки.
8. Готова закуска подається разом із улюбленими соусами.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.