


Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)
76 грн 900 г
900 г
Під замовлення (1 доба)
Пшениця / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал
6 місяців
Чим особливе борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)?
- Борошно цільнозернове пшеничне (органік) — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
- Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні.
- Це органічний чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
- У пшеничному цільнозерновому борошні містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника.
- Воно сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.
- Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою.
- Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм.
- Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему і позитивно впливають на настрій.
- Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів і антитіл.
Як використовувати борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)?
- Борошно цільнозернове пшеничне (органік) — здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним.
- Використовуйте для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів, лавашу, запіканок тощо.
- За допомогою закваски ви можете спекти з цього борошна точно корисний хліб та іншу випічку.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Крекери «5 насінин»
Інгредієнти:
1. Насіння гарбуза – 20 г
2. Насіння льону – 20 г
3. Кунжут – 15 г
4. Насіння соняшника – 35 г
5. Мак – 10 г
6. Вода – 100 мл
7. Борошно цільнозернове пшеничне – 50 г
8. Сіль морська – дрібка
9. Рослинна олія (кокосова або інша) – 1ст. л.
Приготування:
Змішайте усі види насіння.
Додаємо воду, борошно, сіль і олію.
Замісіть тісто, воно буде трохи липнути до рук.
Викладіть тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накрийте тісто.
Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу. Нарізаємо тісто на прямокутники або квадрати.
Викладаємо разом з папером на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Смачного!
Змішайте усі види насіння.
Додаємо воду, борошно, сіль і олію.
Замісіть тісто, воно буде трохи липнути до рук.
Викладіть тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накрийте тісто.
Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу. Нарізаємо тісто на прямокутники або квадрати.
Викладаємо разом з папером на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.