


Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)
7 відгуків
80 грн 900 г
900 г
Під замовлення (1 доба)
Пшениця / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал
6 місяців
Чим особливе борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)?
- Борошно цільнозернове пшеничне (органік) — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
- Органічний чистий продукт. Пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
- Містить глютен.
- Всі цінні речовини, що містить зародок, залишаються в борошні:
- вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
- магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
- кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток і зубів. - Пшеничне цільнозернове борошно — джерело рослинних волокон, які служать «щіткою» для кишківника та допомагають виводити токсини.
- вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
- магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
- кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток і зубів.
Як використовувати борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)?
- Використовуйте для приготування корисної випічки — хліба, печива, крекерів, лавашу чи запіканок.
- Печіть корисний хлібчик із пшеничного борошна та нашої закваски.
- У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете цікаві способи використання пшеничного борошна.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Крекери «5 насінин»
Інгредієнти:
1. Насіння гарбуза – 20 г
2. Насіння льону – 20 г
3. Кунжут – 15 г
4. Насіння соняшника – 35 г
5. Мак – 10 г
6. Вода – 100 мл
7. Борошно цільнозернове пшеничне – 50 г
8. Сіль морська – дрібка
9. Рослинна олія (кокосова або інша) – 1ст. л.
Приготування:
Змішайте усі види насіння.
Додаємо воду, борошно, сіль і олію.
Замісіть тісто, воно буде трохи липнути до рук.
Викладіть тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накрийте тісто.
Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу. Нарізаємо тісто на прямокутники або квадрати.
Викладаємо разом з папером на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Смачного!
Змішайте усі види насіння.
Додаємо воду, борошно, сіль і олію.
Замісіть тісто, воно буде трохи липнути до рук.
Викладіть тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накрийте тісто.
Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу. Нарізаємо тісто на прямокутники або квадрати.
Викладаємо разом з папером на деко.
Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.