Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)
Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)

Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)


76 грн 900 г
900 г Під замовлення (1 доба)
- +
Пшениця / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал
6 місяців


Чим особливе борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)?

  • Борошно цільнозернове пшеничне (органік) — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні.
  • Це органічний чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
  • У пшеничному цільнозерновому борошні містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника.
  • Воно сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.
  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою.
  • Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм.
  • Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему і позитивно впливають на настрій.
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів і антитіл.



Як використовувати борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)?

  • Борошно цільнозернове пшеничне (органік) — здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним.
  • Використовуйте для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів, лавашу, запіканок тощо.
  • За допомогою закваски ви можете спекти з цього борошна точно корисний хліб та іншу випічку.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше


  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




 Крекери «5 насінин»


Інгредієнти:

1. Насіння гарбуза – 20 г

2. Насіння льону – 20 г

3. Кунжут – 15 г

4. Насіння соняшника – 35 г

5. Мак – 10 г

6. Вода – 100 мл

7. Борошно цільнозернове пшеничне – 50 г

8. Сіль морська – дрібка

9. Рослинна олія (кокосова або інша) – 1ст. л.


Приготування:

  1. Змішайте усі види насіння.

  2. Додаємо воду, борошно, сіль і олію.

  3. Замісіть тісто, воно буде трохи липнути до рук.

  4. Викладіть тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накрийте тісто.

  5. Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу. Нарізаємо тісто на прямокутники або квадрати.

  6. Викладаємо разом з папером на деко.

  7. Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Смачного!


 

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.