Борошно кокосове (преміум)
Борошно кокосове (преміум)Борошно кокосове (преміум)

Борошно кокосове (преміум)


120 грн 500 г
500 г Закінчується
- +
М'якоть кокоса / Україна.
на 100 г. білки — 13 г, жири — 65 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 693 ккал.
6 місяців


Чим особливе КОКОСОВЕ БОРОШНО?

  • Кокосове борошно отримують в процесі перемелювання кокосової м'якоті. Все цінне і найкраще, що містяться в кокосі, залишаються в борошні.
  • Спершу кокосове борошно було побічним продуктом при виготовленні кокосового молока.
  • Це безглютеновий продукт, а тому прекрасно підійде людям з алергією на глютен.
  • Воно сприяє очищенню організму, стимулює правильне травлення, а також допомагає боротися із зайвими кілограмами.
  • Це борошно багате лауриновою кислотою, яка допомагає боротись з інфекціями.
  • Воно містить в 2-3 рази більше клітковини, ніж інші безглютенові борошна.


Як використовувати кокосове борошно?

  • Кокосове борошно — це прекрасна альтернатива рисовому або кукурудзяному чи будь-якому глютеновому борошну. Воно чудово пасуватиме до солодкої випічки, надасть їй цікавий смак.
  • Використовуйте його для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів і для приготування десертів.
  • У рецептах не варто повністю замінювати борошно кокосовим. Оптимальне співвідношення кокосового борошна в рецепті — 1/3 від загальної кількості борошна.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.



Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Безглютенові пряники


Інгредіенти:

  1. Банани — 2 шт.;

  2. Фініки — 10 шт.;

  3. Кокосове молоко (або будь-яке рослинне) 3 ст.л. ;

  4. Кокосова олія — 1 ст.л.;

  5. Кероб (або какао-порошок) — 1 ст.л.;

  6. Борошно (1/3 частина кокосове, 2/3 частини гречане) — 200 мл.;

  7. Кориця — 1/2 ч.л.;

  8. Сіль рожева — 1/4 ч.л.;

  9. Розпушувач — 1 ч.л.

Приготування:
1. Банани зблендуйте з фініками, молоком, олією та керобом.
2. Всі сухі інгредієнти перемішайте. Влийте бананову масу і замісіть щільне тісто. Зліпіть з нього кульки потім приплюсніть їх.
3. Випікайте в духовці при 180°С близько 20-30 хв. в залежності від розміру кульок.
До речі, навіть на ранок вони не сухі, а приємної консистенції!


Найкраще куштувати пряники у першій половині дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.