


Борошно кокосове (преміум)
120 грн 500 г
500 г
Закінчується
М'якоть кокоса / Україна.
на 100 г. білки — 13 г, жири — 65 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 693 ккал.
6 місяців
Чим особливе КОКОСОВЕ БОРОШНО?
- Кокосове борошно отримують в процесі перемелювання кокосової м'якоті. Все цінне і найкраще, що містяться в кокосі, залишаються в борошні.
- Спершу кокосове борошно було побічним продуктом при виготовленні кокосового молока.
- Це безглютеновий продукт, а тому прекрасно підійде людям з алергією на глютен.
- Воно сприяє очищенню організму, стимулює правильне травлення, а також допомагає боротися із зайвими кілограмами.
- Це борошно багате лауриновою кислотою, яка допомагає боротись з інфекціями.
- Воно містить в 2-3 рази більше клітковини, ніж інші безглютенові борошна.
Як використовувати кокосове борошно?
- Кокосове борошно — це прекрасна альтернатива рисовому або кукурудзяному чи будь-якому глютеновому борошну. Воно чудово пасуватиме до солодкої випічки, надасть їй цікавий смак.
- Використовуйте його для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів і для приготування десертів.
- У рецептах не варто повністю замінювати борошно кокосовим. Оптимальне співвідношення кокосового борошна в рецепті — 1/3 від загальної кількості борошна.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Безглютенові пряники
Інгредіенти:
Банани — 2 шт.;
Фініки — 10 шт.;
Кокосове молоко (або будь-яке рослинне) 3 ст.л. ;
Кокосова олія — 1 ст.л.;
Кероб (або какао-порошок) — 1 ст.л.;
Борошно (1/3 частина кокосове, 2/3 частини гречане) — 200 мл.;
Кориця — 1/2 ч.л.;
Сіль рожева — 1/4 ч.л.;
Розпушувач — 1 ч.л.
Приготування:
1. Банани зблендуйте з фініками, молоком, олією та керобом.
2. Всі сухі інгредієнти перемішайте. Влийте бананову масу і замісіть щільне тісто. Зліпіть з нього кульки потім приплюсніть їх.
3. Випікайте в духовці при 180°С близько 20-30 хв. в залежності від розміру кульок.
До речі, навіть на ранок вони не сухі, а приємної консистенції!
Найкраще куштувати пряники у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.