Борошно кокосове (преміум)
Борошно кокосове (преміум)Борошно кокосове (преміум)

Борошно кокосове (преміум)


125 грн 500 г
500 г Є в наявності
- +
М'якоть кокоса / Україна.
на 100 г: білки — 13 г, жири — 65 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 693 ккал.
6 місяців


Чим особливе кокосове борошно?

  • Кокосове борошно отримують в процесі перемелювання кокосової м'якоті. Все цінне і найкраще, що містяться в кокосі, залишається в борошні.
  • Це безглютеновий продукт, тому  підійде людям з алергією на глютен.
  • Кокосове борошно сприяє очищенню організму, стимулює правильне травлення, за рахунок високого вмісту клітковини.
  • Кокосове  борошно містить в 2-3 рази більше клітковини, ніж інші безглютенові борошна.
  • Багате лауриновою кислотою, яка допомагає боротись з інфекціями.


    Як використовувати кокосове борошно?

    • Спробуйте використати кокосове борошно для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів і для приготування десертів.
    • У рецептах не варто повністю замінювати борошно кокосовим. Оптимальне співвідношення кокосового борошна в рецепті — 1/3 від загальної кількості борошна.
    • Кокосове борошно — це прекрасна альтернатива рисовому або кукурудзяному чи будь-якому глютеновому борошну. Чудово пасуватиме до солодкої випічки, надасть їй цікавий смак.


    Чого не варто?

    • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


    Детальніше

    Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.



    Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

    Безглютенові пряники


    Інгредіенти:

    1. Банани — 2 шт.;

    2. Фініки — 10 шт.;

    3. Кокосове молоко (або будь-яке рослинне) 3 ст.л. ;

    4. Кокосова олія — 1 ст.л.;

    5. Кероб (або какао-порошок) — 1 ст.л.;

    6. Борошно (1/3 частина кокосове, 2/3 частини гречане) — 200 мл.;

    7. Кориця — 1/2 ч.л.;

    8. Сіль рожева — 1/4 ч.л.;

    9. Розпушувач — 1 ч.л.

    Приготування:
    1. Банани зблендуйте з фініками, молоком, олією та керобом.
    2. Всі сухі інгредієнти перемішайте. Влийте бананову масу і замісіть щільне тісто. Зліпіть з нього кульки потім приплюсніть їх.
    3. Випікайте в духовці при 180°С близько 20-30 хв. в залежності від розміру кульок.
    До речі, навіть на ранок вони не сухі, а приємної консистенції!


    Найкраще куштувати пряники у першій половині дня.


    Написати відгук
    Відгуки про товар (8)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.