


Борошно амаранту (жорнове)
86 грн 500 г
500 г
Закінчується
Борошно амаранту / Україна.
на 100г. білки - 9,5 г, жири - 3,7 г, вуглеводи - 67.5 г. Калорійність - 344 ккал.
6 місяців
Чим особливе борошно амаранту?
- Борошно амаранту має унікальний біохімічний склад, який за своїми корисними властивостями перевершує всі відомі злаки;
- Якщо у вас алергія на продукти, що містять глютен, звести неприємності до мінімуму допоможе борошно з насіння амаранту: його відмінна риса - вкрай низький вміст клейковини;
- Амарантове борошно має високу біологічну цінність, служить багатим джерелом мінеральних речовин, таких як кальцій, магній, фосфор, вітамінів С і РР;
- Регулярне вживання в їжу амарантового борошна сприяє зміцненню імунітету, ефективно очищає організм людини від токсинів, шлаків, радіонуклідів і солей важких металів.
Як використовувати борошно амаранту?
- Борошно амаранту в кулінарії багатьох країн світу найчастіше використовують для виготовлення різноманітної домашньої випічки: булочки, пироги, торти, печиво, пряники;
- Оптимальна кількість вживання амарантового борошна становить 2 ст. л. в день в складі різних страв.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Амарантовий шоколадний пиріг

Амарантовий шоколадний пиріг
Інгредієнти:
Борошно кукурудзяне — 1 склянка;
Борошно амаранту — ½ склянки;
Кокосовий цукор — ½ склянки (або фініки 150 г);
Какао порошок (або кероб) — ½ склянки;
Харчова сода — 1 ч.л.;
Сіль — ½ ч.л.;
Олія оливкова або кокосова — ⅓ склянки;
Ванілін — 1 ч.л. (або свіжий стручок - 5 см);
Сік лимона — 1 ч.л.;
Вода питна — 1 склянка;
Дроблений шоколад — ½ склянки (за бажанням).
Борошно кукурудзяне — 1 склянка;
Борошно амаранту — ½ склянки;
Кокосовий цукор — ½ склянки (або фініки 150 г);
Какао порошок (або кероб) — ½ склянки;
Харчова сода — 1 ч.л.;
Сіль — ½ ч.л.;
Олія оливкова або кокосова — ⅓ склянки;
Ванілін — 1 ч.л. (або свіжий стручок - 5 см);
Сік лимона — 1 ч.л.;
Вода питна — 1 склянка;
Дроблений шоколад — ½ склянки (за бажанням).
Приготування:
1.Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Просійте борошно через сито в миску та додайте всі сухі інгредієнти. 3. Додайте олію, воду, цукор та лимонний сік. Вимішайте тісто. 4. Додайте дроблений шоколад в тісто (якщо використовуєте). 5. Вилийте тісто у форму та випікайте приблизно протягом 20-30 хв. при температурі 180 градусів. Все залежить від форми, духовки та товщини. Пробуйте, проколюючи зубочисткою тісто. Вона повинна виходити сухою. Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.