Борошно амаранту (жорнове)
Борошно амаранту (жорнове)Борошно амаранту (жорнове)

Борошно амаранту (жорнове)


80 грн/ 500 г
500 г Є в наявності

- +
Борошно амаранту / Україна.
на 100г. білки - 9,5 г, жири - 3,7 г, вуглеводи - 67.5 г. Калорійність - 344 ккал.
6 місяців

Чим особливе борошно амаранту?

  • Борошно амаранту має унікальний біохімічний склад, який за своїми корисними властивостями перевершує всі відомі злаки;
  • Якщо у вас алергія на продукти, що містять глютен, звести неприємності до мінімуму допоможе борошно з насіння амаранту: його відмінна риса - вкрай низький вміст клейковини;
  • Амарантове борошно має високу біологічну цінність, служить багатим джерелом мінеральних речовин, таких як кальцій, магній, фосфор, вітамінів С і РР;
  • Регулярне вживання в їжу амарантового борошна сприяє зміцненню імунітету, ефективно очищає організм людини від токсинів, шлаків, радіонуклідів і солей важких металів.


Як використовувати борошно амаранту?

  • Борошно амаранту в кулінарії багатьох країн світу найчастіше використовують для виготовлення різноманітної домашньої випічки: булочки, пироги, торти, печиво, пряники;
  • Оптимальна кількість вживання амарантового борошна становить 2 ст. л. в день в складі різних страв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

  • Пептиди ліназін і сквален в складі амаранту володіють потужними протиракові властивості.
  • Цікаві поради про зберігання насіння, шроту, сухофруктів тощо.
  • Амарантове борошно підходить для дієтичного та вегетаріанського раціону, а також для людей, хворих на целіакію (непереносимість глютену).
  • Фото товару, представлені на сайті. можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Амарантовий шоколадний пиріг

Інгредієнти:


  1. Борошно кукурудзяне — 1 склянка;

  2. Борошно амаранту — ½ склянки;

  3. Кокосовий цукор — ½ склянки (або фініки 150 г);

  4. Какао порошок (або кероб) — ½ склянки;

  5. Харчова сода — 1 ч.л.;

  6. Сіль — ½ ч.л.;

  7. Олія оливкова або кокосова — ⅓ склянки;

  8. Ванілін — 1 ч.л. (або свіжий стручок - 5 см);

  9. Сік лимона — 1 ч.л.;

  10. Вода питна — 1 склянка;

  11. Дроблений шоколад — ½ склянки (за бажанням).

Приготування:


1.Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Просійте борошно через сито в миску та додайте всі сухі інгредієнти.
3. Додайте олію, воду, цукор та лимонний сік. Вимішайте тісто. 4. Додайте дроблений шоколад в тісто (якщо використовуєте). 5. Вилийте тісто у форму та випікайте приблизно протягом 20-30 хв. при температурі 180 градусів. Все залежить від форми, духовки та товщини. Пробуйте, проколюючи зубочисткою тісто. Вона повинна виходити сухою.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.