Паска Великодня (суміш для випічки цільнозернова)
Залишити відгук
330 г (1 паска)
Немає в наявності
Зараз хочеться тільки миру та перемоги.
Водночас, хочеться і не зраджувати традиціям та зберегти наше з вами свято.
Тому розробили для вас швидкий спосіб самостійно приготувати паску.
Без затяжних пошуків якісних продуктів по магазинах: усе в одній упаковці!
Чим особлива Великодня суміш для випічки паски?
- Великодня суміш для випічки паски — це збалансована суміш борошна для легкого приготування великодньої страви.
- БЕЗ яєць та лактози.
- БЕЗ рафінованого цукру.
- Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна і крохмалю топіоки.
- Суміш зекономить вам час та гроші на пошуки продуктів. Жодних магазинів та супермаркетів: усе необхідне в одній упаковці. Додати потрібно лише сухофрукти та олію.
- З однієї упаковки виходить 1 паска.
Яка паска на смак?
- Цільнозернова паска має злегка пухке тісто, на смак солодка, але також на смак вплине кількість та види доданих сухофруктів.
Як використовувати суміш для випічки паски?
Приготуйте додатково:
- Апельсин 1 шт (цедра та сік)
- Сухофруктовий мікс 100 г
- Кокосова розтоплена олія 20 г
- Вода 90 г
- Форма для випічки паски діаметром 11 см
- До сухої суміші додайте 100 г апельсинового соку та 90 г води, кокосову олію, сухофрукти та апельсинову цедру. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
- Змастіть форму олійкою.
- Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо паска буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.
Помадку можна зробити веганську.
1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока. Змішайте кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.
2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка паски стане білішою. Манна має солодкуватий смак.
3. Білим чи чорним шоколадом.
Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.
Прикрасити можна Набором декору для паски, який ми спеціально придумали для наших сумішей: шоколадна, класична, безглютенова.
Цільнозернове пшеничне борошно, рисове борошно, тростинний цукор, крохмаль топіоки, псиліум, сіль гімалайська рожева, кориця, кардамон / Україна
на 100 г: білки — 7.3 г, жири — 1 г, вуглеводи — 73.3 г. Калорійність — 334 Ккал.
Зберігати в сухому місці за температури не вище 25°С та відносній вологості не вище 65%.
6 місяців