Паска Великодня (суміш для випічки цільнозернова шоколадна)
1 відгук
450 г (1-2 паски)
Немає в наявності
Зараз хочеться тільки миру та перемоги.
Водночас, хочеться і не зраджувати традиціям та зберегти наше з вами свято.
Тому розробили для вас швидкий спосіб самостійно приготувати паску.
Без затяжних пошуків якісних продуктів по магазинах: усе в одній упаковці!
Чим особлива Великодня шоколадна суміш для випічки паски?
- Великодня шоколадна суміш для випічки паски — це збалансована суміш борошна для легкого приготування великодньої страви.
- БЕЗ яєць та лактози.
- БЕЗ рафінованого цукру.
- Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна і крохмалю топіоки.
- Суміш зекономить вам час та гроші на пошуки продуктів. Жодних магазинів та супермаркетів: усе необхідне в одній упаковці. Додати потрібно лише сухофрукти та олію.
- З однієї упаковки виходить 1 паска, якщо використовувати форму d11, але можна зготувати 2 паски, використавши форму d9.
Яка паска на смак?
- Шоколадна паска із суміші виходить в міру волога та солодке з нотками какао, тож якщо ви полюбляєте тісто, схоже на шоколадний кекс, рекомендуємо взяти саме її.
Як використовувати суміш для випічки паски?
Приготуйте додатково:
- Форма для випічки паски діаметром 11 см,
- Сухофруктовий мікс для паски 100 г
- Кокосова розтоплена олія 100 г
- Вода 280 мл
- Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
- Змастіть форму олійкою.
- Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо паска буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.
Помадку можна зробити веганську.
1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока. Змішайте кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.
2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка паски стане білішою. Манна має солодкуватий смак.
3. Білим чи чорним шоколадом.
Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.
Прикрасити можна Набором декору для паски, який ми спеціально придумали для наших сумішей: шоколадна, класична, безглютенова.
Цільнозернове пшеничне борошно, преміум какао порошок, тростинний цукор, крохмаль топіоки, розпушувач / Україна
на 100 г: білки — 7.3 г, жири — 1.3г, вуглеводи — 75.5 г. Калорійність — 350 Ккал.
Зберігати в сухому місці за температури не вище 25°С та відносній вологості
не вище 65%.
6 місяців