Кекс веганський апельсиновий (суміш для випічки)
Кекс веганський апельсиновий (суміш для випічки)Кекс веганський апельсиновий (суміш для випічки)

Кекс веганський апельсиновий (суміш для випічки)


Залишити відгук
70 грн 330 г
330 г Під замовлення (1 доба)
- +
Цільнозернове пшеничне борошно, рисове борошно,  тростинний цукор, крохмаль топіоки, псиліум, сіль гімалайська рожева, кориця, кардамон / Україна 
на 100 г: білки — 7.3 г, жири — 1 г, вуглеводи — 73.3 г. Калорійність — 334 Ккал.
6 місяців

Чим особлива суміш для випічки Кекс веганський апельсиновий?

  • Суміш для випічки кекс апельсиновий— це збалансована суміш борошна для легкого приготування веганського кексу.
  • БЕЗ яєць та лактози.
  • БЕЗ рафінованого цукру.
  • Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна, рисового борошна і крохмалю тапіоки.
  • Суміш зекономить вам час та гроші на пошуку продуктів. Жодних магазинів та супермаркетів: усе необхідне в одній упаковці. Додати потрібно лише сухофрукти та олію.
  • З однієї упаковки виходить 1 кекс.

Який кекс на смак ?

  • Апельсиновий кекс має злегка пухке тісто, на смак солодка, але також смак буде залежати від доданих сухофруктів.
  • Якщо любите шоколадні смаки, є ще шоколадний кекс.

Як використовувати суміш для випічки Кекс апельсиновий?

Приготуйте додатково:


1. До сухої суміші додайте 100 г апельсинового соку та 90 г води, кокосову олію, сухофрукти та апельсинову цедру. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.

2. Змастіть форму олійкою.

3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо кекс буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.

4. Після випікання, за бажанням — зробіть зверху невеликі розрізи і налийте туди невелику кількість апельсинового соку. Це додасть більш апельсиновго смаку та зробить тісто вологішим.


Зверху на кекс можна зробити веганську поливку.

1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока.
Змішате кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.

2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка кексу стане білішою. Манна має солодкуватий смак.

3. Білим чи чорним шоколадом.
Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.

Прикрасити можна сухими апельсинами, корицею, бадяном. Такі прикраси в маленьких грамажах зібрані у наборі для глінтейну ;)

Детальніше

Чого не варто?
  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому місці за температури не вище 25°С та відносній вологості не вище 65%.