Шпинатний хліб
Шпинатний хліб

Шпинатний хліб


40 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)

- +
Борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, закваска пшенична (вода питна, борошно пшеничне цільнозернове), шпинат, кріп, петрушка, сіль морська, сушені трави: базилік, майоран, орегано, чабер, тим'ян, шавлія. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 11,6 г, жири - 1,1 г, вуглеводи - 52,7 г, клітковина - 0,7 г. Калорійність - 218,6 Ккал.
4-5 днів

В чому сила бездріжджового ШПИНАТНОГО хліба?

  • Хліб шпинатний - це смак і користь для тих, хто турбується про своє здоров'я і красу. Має оригінальний смак та неповторний аромат, а також  допомагає відновити і підтримувати здорову мікрофлору кишечника;
  • Цей хліб підійде як вегетаріанцям, так і веганам, тому що не містить інгредієнтів тваринного походження.;
  • Продукт також не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів;
  • Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
  • Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.