Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб житньо-пшеничний


45 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)

- +
Вода питна, борошно пшеничне жорнове тонкого помелу, борошно житнє цільнозернове, житня закваска (вода питна, борошно житнє цільнозернове), пшенична закваска (вода питна, борошно пшеничне жорнове), сіль морська, олія соняшникова, кунжут. Вага ±700 г. / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 8,5 г, жири - 2,1 г, вуглеводи - 42,2 г, клітковина - 4,2. Калорійність - 196,6 Ккал.
4-5 днів

В чому сила бездріжджового ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО хліба?

  • Житньо-пшеничний хліб - подовий хліб, на житній заквасці. Він 100% цільнозерновий. Цільнозерновий хліб вважається прекрасним дієтичним продуктом. Він забезпечує організм необхідною кількістю клітковини, харчових волокон, вітамінів групи В і Е, важливих мінералів - заліза, кальцію, фосфору, магнію, калію, натрію і цинку;
  • Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;
  • Продукт не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів;
  • Корисне поєднання двох видів борошна робить хліб ще ароматнішим і смачнішим;
  • Наш житньо-пшеничний хліб – ідеальний замінник магазинного хліба з дріжджів та рафінованого борошна.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
  • Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.