Хліб Зернятко
Хліб Зернятко

Хліб Зернятко


45 грн 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)
- +
При оплаті сьогодні до 16:00, замовлення в якому є Хліб Зернятко буде відправлено в п'ятницю 22.10.2021
закваска пшенична (борошно пшеничне, вода), цільнозернове житнє борошно, борошно цільнозернове пшеничне, кукурудзяне борошно, вода питна, насіння льону, насіння соняшника, морська сіль. Вага ±500 г. / Україна.
на 100 г: білки — 10,1 г, жири — 7,7 г, вуглеводи — 44,2 г, клітковина — 7,84 г. Калорійність — 249 ккал.
4-5 днів

Ви отримуєте завжди свіжий точно корисний хліб, оскільки ми готуємо його лише під замовлення. Сам процес приготування бездріжджового хліба доволі складний, тому ми випікаємо його лише на понеділок, середу та п'ятницю.

Чим особливий хліб "Зернятко"?

  • Хліб "Зернятко" — це смачний і корисний бездріжджовий хліб з цільнозернового пшеничного борошна та з додаванням льону і насіння соняшника.
  • Він стане ідеальним доповненням вашого раціону. Легкий, із хрусткою скоринкою та вологим м'якушем. Вибухова суміш із 5-ти зернят: жита, пшениці, кукурудзи, льону та соняшника
  • Підійде як вегетаріанцям, так і веганам, тому що не містить інгредієнтів тваринного походження.
  • "Зернятко" не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів.
  • Він чудово смакуватиме з веганським сиром чи грибною намазочкою з в'яленими томатами.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи.
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.
  • Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом).
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.