Хліб томатний
Хліб томатний

Хліб томатний


9 відгуків
48 грн 1 шт
1 шт Очікується
- +
закваска пшенична (борошно пшеничне, вода), борошно цільнозернове пшеничне, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, томати, базилік сушений, перець чилі сушений, сіль морська, посипка: льон золотий, мак, кунжут, насіння соняшника. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 10,2 г, жири — 2,5 г, вуглеводи — 45 г, клітковина — 6,7 г. Калорійність — 205 ккал.
4-5 днів

Ви отримуєте завжди свіжий хліб, оскільки ми готуємо його лише під замовлення. Сам процес приготування бездріжджового хліба доволі складний, тому ми випікаємо його лише на понеділок, середу та п'ятницю.

Чим особливий хліб томатний?

  • Томатний хліб — це цільнозерновий хлібчик на заквасці.
  • БЕЗ цукру, меду, розпушувачів та консервантів.
  • Не містить інгредієнтів тваринного походження, тому підійде як вегетаріанцям, так і веганам.
  • Томатний хліб багатий на харчові волокна — 6,8 грам/100 грам. Вони регулюють рівень глюкози в крові та дають тривале насичення.
  • Справжній смак Італії:) Із сушеним томатом, базиліком, перчинкою чилі, посипаний сумішшю насіння. Точно сподобається любителям пікантних смаків.
  • Чудово підходить для тостів. Намастіть шматочок хліба хумусом чи ніжним крем-сиром, а зверху покладіть авокадо. Корисне канапе готове ❤️

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Бездріжджова випічка зберігає набагато більше корисних речовин: вітаміни групи В, РР, магній, залізо. Оскільки частина цукрів та інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
  • Здоба на заквасці не викликає порушення травної системи і бродіння в кишківнику. А навпаки завдяки вищому вмісту клітковини — покращує травлення.
  • Бездріжджова випічка значно краще засвоюється. Після неї немає важкості в шлунку та інших неприємних відчуттів.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
  • Рекомендуємо зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
  • Перед споживанням витягніть хліб з холодильника і дайте «подихати» 10 хв.
  • Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
  • Розморожуйте просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою.
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку чи металеву миску наливаємо окропу. Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба і залишаємо на 5-10 хв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.