Хліб томатний
Хліб томатний

Хліб томатний


40 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)

- +
Борошно цільнозернове пшеничне, пшенична закваска (вода питна, борошно пшеничне цільнозернове ), вода питна, томатна паста, томат сушений, базилік, перець чилі, сіль морська, льон золотий, мак, кунжут, насіння соняшника. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки - 10,2 г, жири - 2,5 г, вуглеводи - 45 г, клітковина - 6,7 г. Калорійність - 205,7 Ккал.
4-5 днів

В чому сила бездріжджового ТОМАТНОГО хліба?

  • Томатний хліб – це Італія в хлібі:) із томатною пастою та сушеним томатом, базиліком, перчинкою чілі, посипаний сумішшю смачних насінинок. Спробуйте його і Ви вже ніколи не забудете його чудовий смак;
  • Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;
  • Цей хліб підійде як вегетаріанцям, так і веганам, тому що не містить інгредієнтів тваринного походження;
  • Продукт також не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів;
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів;
  • Дозволяє отримати відчуття ситості при невеликій кількості споживання продукту, не переїдаючи.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;
  • Користь хліба, приготованого з борошна грубого помолу, полягає в тому, що таке борошно зберігає мінеральні речовини, клітковину та вітаміни в повному обсязі;

  • Якщо Ви хочете дізнатись більше про користь бездріжджового тіста читайте статтю ТУТ.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
  • Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.