Хліб соняшниковий
Хліб соняшниковий

Хліб соняшниковий


47 грн 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)
- +
При оплаті сьогодні, замовлення в якому є Хліб соняшниковий буде відправлено в п'ятницю 10.12.2021
закваска пшенична (борошно пшеничне, вода), борошно цільнозернове пшеничне, борошно цільнозернове житнє , вода питна, насіння соняшника, солод житній, сіль морська. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 9,7 г, жири — 7 г, вуглеводи — 39 г, клітковина — 6,4 г. Калорійність — 225 ккал.
4-5 днів

Ви отримуєте завжди свіжий хліб, оскільки ми готуємо його лише під замовлення. Сам процес приготування бездріжджового хліба доволі складний, тому ми випікаємо його лише на понеділок, середу та п'ятницю.

Чим особливий хліб соняшниковий?

  • Соняшниковий хліб — темний житньо-пшеничний хлібчик на заквасці з житнім солодом і насінням соняшника.
  • БЕЗ цукру, меду, розпушувачів та консервантів.
  • Не містить інгредієнтів тваринного походження, тому підійде як вегетаріанцям, так і веганам.
  • Чудово підходить для тостів. Намастіть шматочок хліба хумусом чи ніжним крем-сиром, а зверху покладіть авокадо. Корисне канапе готове ❤️
  • Ідеально смакує з кунжутною пастою. Лише спробуйте :)

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Бездріжджова випічка зберігає набагато більше корисних речовин: вітаміни групи В, РР, магній, залізо. Оскільки частина цукрів та інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
  • Здоба на заквасці не викликає порушення травної системи і бродіння в кишківнику. А навпаки завдяки вищому вмісту клітковини — покращує травлення.
  • Бездріжджова випічка значно краще засвоюється. Після неї немає важкості в шлунку та інших неприємних відчуттів.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
  • Рекомендуємо зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
  • Перед споживанням витягніть хліб з холодильника і дайте «подихати» 10 хв.
  • Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
  • Розморожуйте просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою.
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку чи металеву миску наливаємо окропу. Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба і залишаємо на 5-10 хв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.