Хліб соняшниковий
Хліб соняшниковий

Хліб соняшниковий


45 грн 1 шт
1 шт Очікується
- +
При оплаті сьогодні, замовлення в якому є Хліб соняшниковий буде відправлено в п'ятницю 06.08.2021
борошно житнє цільнозернове, борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, житня закваска (вода питна, борошно цільнозернове житнє), солод житній ферментований, насіння соняшника, сіль морська. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 9,7 г, жири — 7 г, вуглеводи — 39 г, клітковина — 6,4 г. Калорійність — 225 ккал.
4-5 днів

Ви отримуєте завжди свіжий точно корисний хліб, оскільки ми готуємо його лише під замовлення. Сам процес приготування бездріжджового хліба доволі складний, тому ми випікаємо його лише на понеділок, середу та п'ятницю.

Чим особливий хліб соняшниковий?

  • Соняшниковий хліб – темний житньо-пшеничний хлібчик на заквасці з житнім солодом і насінням соняшника.
  • Цей хліб підійде як вегетаріанцям, так і веганам, тому що не містить інгредієнтів тваринного походження.
  • Також не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів.
  • Ідеально смакуватиме з кунжутною пастою.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи.
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.
  • Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом).
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.