

Хліб соняшниковий
40 грн/ 1 шт
1 шт
Під замовлення (1 доба)
Борошно житнє цільнозернове, борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, житня закваска (вода питна, борошно цільнозернове житнє), солод житній ферментований, насіння соняшника, сіль морська. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки - 9,7 г, жири - 7,0 г, вуглеводи - 39 г, клітковина - 6,4 г. Калорійність - 225 Ккал.
4-5 днів
В чому сила бездріжджового СОНЯШНИКОВОГО хліба?
- Соняшниковий хліб – темний житньо-пшеничний хлібчик на запарці із житнього солоду із насінням соняшника;
- Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;
- Цей хліб підйде як вегетаріанцям, так і веганам, тому що не містить інгредієнтів тваринного походження;
- Продукт також не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів.
Чому випічка має бути без дріжджів?
- Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
- Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
- Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;
- Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.
Як правильно зберігати хліб вдома?
- Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
- Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
- Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
- Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
- Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
- Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.
Написати відгук