

Хліб гарбузовий
46 грн 1 шт
1 шт
Під замовлення (1 доба)
борошно цільнозернове пшеничне, пшенична закваска (вода питна, борошно пшеничне цільнозернове), пюре печеного гарбуза, вода питна, насіння гарбуза, сіль морська, куркума. Вага ±500 г. / Україна.
на 100 г: білки — 10,7 г, жири — 3,5 г, вуглеводи — 46,5 г, клітковина — 6,6 г. Калорійність — 222 ккал.
4-5 днів
Чим особливий ХЛІБ ГАРБУЗОВИЙ?
- Гарбузовий хліб — це цільнозерновий та бездріжджовий хлібчик, в основі якого запечене пюре мускатного гарбуза. Не містить цукру, меду, розпушувачів та консервантів.
- Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.
- Користь хліба, приготованого з борошна грубого помолу, полягає в тому, що таке борошно зберігає мінеральні речовини, клітковину та вітаміни в повному обсязі.
- Дозволяє отримати відчуття ситості при невеликій кількості споживання продукту, не переїдаючи.
- З такого хліба виходять неймовірно смачні канапки з сиром.
Чому випічка має бути без дріжджів?
- Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
- Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи.
- Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки.
Як правильно зберігати хліб вдома?
- Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
- Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
- Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.
- Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
- Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом).
- Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.