Хліб гарбузовий
Хліб гарбузовий

Хліб гарбузовий


40 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)

- +
Борошно цільнозернове пшеничне,пшенична закваска (вода питна, борошно пшеничне цільнозернове), пюре печеного гарбуза, вода питна, насіння гарбуза, сіль морська, куркума. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г. продукту: білки -10,7г, жири- 3,5г, вуглеводи- 46,5г, клітковина - 6,6 г. Калорійність - 222,1 ккал.
4-5 днів

В чому сила бездріжджового ГАРБУЗОВОГО хліба?

  • Гарбузовий хліб - із сонячним м’якушем, в основі якого запечене пюре мускатного гарбуза. Не містить цукру, меду, розпушувачів та консервантів;
  • Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;

  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів;
  • Користь хліба, приготованого з борошна грубого помолу, полягає в тому, що таке борошно зберігає мінеральні речовини, клітковину та вітаміни в повному обсязі;
  • Дозволяє отримати відчуття ситості при невеликій кількості споживання продукту, не переїдаючи.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
  • Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.