



Цільнозернова булочка (бургер)
8 відгуків
45 грн 4 шт
4 шт
Очікується
При оплаті сьогодні, замовлення в якому є Цільнозернова булочка (бургер) буде відправлено в середу 25.05.2022
закваска пшенична (борошно пшеничне, вода), борошно пшеничне цільнозернове , пюре картоплі, пюре гарбуза, вода питна, олія соняшникова, сіль морська, посипка: кунжут / Україна.
Вага однієї булочки - 95 грам
Вага однієї булочки - 95 грам
на 100 г: білки — 9,2 г, жири — 7 г, вуглеводи — 40,7 г, клітковина — 1,2 г. Калорійність — 230 ккал.
4-5 днів
Ви отримуєте завжди свіжий хліб, оскільки ми готуємо його лише під замовлення. Сам процес приготування бездріжджового хліба доволі складний, тому ми випікаємо його лише на понеділок, середу та п'ятницю.
В чому перевага цільнозернової булочки?
- Наші булочки приготовані на заквасці, а не на дріжджах.
- БЕЗ цукру, розпушувачів і консервантів.
- У складі лише натуральні інгредієнти та цільнозернове борошно — здорова альтернатива традиційному борошну.
- Булочки пухкенькі та ніжні на смак. Давайте дітям та готуйте корисні сендвічі і бургери.
- Можна розрізати їх та намастити крем-сиром чи хумусом.
- Цільнозернові булочки — ідеальна альтернатива звичайної випічки для тих, хто дотримується здорового і правильного харчування.
Чому випічка має бути без дріжджів?
- Бездріжджова випічка зберігає набагато більше корисних речовин: вітаміни групи В, РР, магній, залізо. Оскільки частина цукрів та інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
- Здоба на заквасці не викликає порушення травної системи і бродіння в кишківнику. А навпаки, завдяки вищому вмісту клітковини — покращує травлення.
- Бездріжджова випічка значно краще засвоюється. Після неї немає важкості в шлунку та інших неприємних відчуттів.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати при алергії на глютен.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Можна зберігати у лляній/бавовняній торбинці.
Для того, щоб вони довше залишалися свіжими рекомендуємо зберігати у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!!
Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.