Цільнозернова булочка (бургер)
Цільнозернова булочка (бургер)Цільнозернова булочка (бургер)Цільнозернова булочка (бургер)

Цільнозернова булочка (бургер)


40 грн/ 4 шт
4 шт Під замовлення (1 доба)

- +
закваска пшенична (борошно пшеничне, вода), борошно пшеничне цільнозернове, пюре картоплі, пюре гарбуза, вода питна, олія соняшникова, сіль морська, льон золотий, кунжут / Україна
4-5 днів


В чому перевага цільнозернової булочки?

  • Наші булочки виготовлені на заквасці, а не на дріжджах.
  • У складі лише натуральні інгредієнти.
  • Ці булочки дуже пухкі та корисні. Ви можете давати їх дітям, готувати з ними корисні сендвічі та бургери.
  • Продукт також не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів.
  • Цільнозернове пшеничне борошно - здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним.
  • Ці булочки - ідеальна альтернатива звичайної випічки для тих, хто дотримується здорового і правильного харчування.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати, якщо у вас алергія на глютен.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати булочки у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб вони довше залишалися свіжими рекомендовано зберігати їх у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.