Безглютеновий гречаний хліб
Безглютеновий гречаний хлібБезглютеновий гречаний хлібБезглютеновий гречаний хліб

Безглютеновий гречаний хліб


89 грн 500 г
500 г Немає в наявності
- +
зелена гречка, вода питна, гімалайська сіль, насіння соняшника, насіння кунжуту / Україна.
на 100 г: білки — 7,5 г, жири — 3,7 г г, вуглеводи — 31,3 г. Калорійність — 175 ккал.
7-10 днів

Чим особливий Безглютеновий гречаний хліб?

  • Гречаний хліб — це бездріжджовий хлібчик, в основі якого насіння точно корисної зеленої гречки. Не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів та глютену.
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

  • Дозволяє отримати відчуття ситості при невеликій кількості споживання продукту, не переїдаючи.
  • З такого хліба виходять неймовірно смачні канапки з сиром.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів.
  • Хліб з зеленої гречки містить велику кількість білка, що є у самій крупі.
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі.
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!).
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.
  • Частину хліба чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами).
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом).
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150 С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у сухому прохолодному місці. Бажано зберігати у холодильнику.