Пшениця (органічна)
Пшениця (органічна)Пшениця (органічна)

Пшениця (органічна)


45 грн 600 г
600 г Закінчується
- +
Пшениця / Україна
на 100 г: 14 г білків, 2 г жирів, 71 г вуглеводів, 10 г харчових волокон. Калорійність - 360 Ккал
6 місяців

Чим особлива ПШЕНИЦЯ?

  • Органічна пшениця – ідеальна для пророщування;
  • Має загальнозміцнюючу, протизапальну, заспокійливу та судинорозширюючу дії;
  • Попереджає перетворення цукрів в жири, що є важливо для нормалізації ваги;
  • Клітковина, що міститься в зернах, стимулює функції кишечника та поглинає шкідливі речовини.

Як використовувати ПШЕНИЦЮ?

  • Зерна пшениці використовують для пророщення, виготовляють борошно, крупи, пластівці, висівки, готують лікувальні відвари і настоянки;
  • Проростити просто: у скляному посуді залийте 1-2 ст. л. пшениці водою на ніч, промийте, злийте воду, залиште її вологою на день, ввечері промийте і залиште пшеницю на ніч -  вранці матимете готові пшеничні проростки;
  • Додайте до пророщеної пшениці 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на Ваш смак, теплу воду - і поживна каша готова!
  • Пророщену пшеницю на перших етапах рекомендується вживати не більше 2-3 ст. л. на день, тому що проростки мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Згодом можна збільшувати кількість.
Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Пшениця органічна  — зерно чистого виробництва, вирощена в господарствах згідно норм органічного землеробства;
  • Активізує розумову діяльність, укріплює нервову систему, очищує нирки і сечовий міхур, знижує рівень цукру в крові, сприяє засвоєнню білка;
  • Пшеничний крохмаль забезпечує організм енергією;
  • Містить вітамін Е, який знижує рівень «поганого» холестерину, попереджає розвиток серцево-судинних захворювань;
  • Відвар зерен з медом лікує захворювання дихальних органів, кашель, застуду.




Підходить для харчування спортсменів, для ослаблених, для осіб з надлишковою вагою і для всіх тих, хто віддає перевагу здоровим продуктам.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат “Ранковий”

Інгредієнти:


  1. Проростки пшениці — 100 г;

  2. Банан — 1шт;

  3. Яблуко середнього розміру — 1 шт;

  4. Родзинки — 20 г;

  5. Грецький горіх або кокос — 30 г;

  6. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:

1. Для пророщення зерна необхідно пшеницю замочити у чистій воді на 3-5 годин (на ніч). Потім злити воду, промити насіння і залишити трохи вологи на дні посудини. Прикрити нещільно посудину кришкою чи тканиною. Відкласти пшеницю у тепле темне місце допоки не з’являться корінці довжиною 3-4 мм. Поки насіння проростає промивати його 2 рази на день. Готові проростки зберігати до 5 діб в холодильнику, промиваючи їх раз в день.


2. Для приготування салату замочити попередньо родзинки у теплій воді на 15-20 хв.

3. Нарізати банан та яблуко на довільні шматочки. Змішати всі інгредієнти в мисці, посипати корицею. Готово :)

Смачного!

Найкраще вживати зранку та після тренувань.


Відвар із зерен пшениці

0,5 скл пшениці
5 скл води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю добре промити, залити водою, кип`ятити 5 хвилин.
2.      Витримати 24 години із закритою кришкою, процідити.
3.      Приймати по 0,5 склянки після їжі.
 

Настоянка з зерен пшениці


1 ст.л. пшениці
1 скл. води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю промити,  скип`ятити 1 склянку води.
2.      Залити окропом зерна пшениці
3.      Настояти в закритому посуді 2 години
4.      Прокип`ятити протягом 15 хвилин, процідити.
 

Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.