


Овес (органічний)
52 грн 600 г
600 г
Є в наявності
Овес голонасінний / Україна.
на 100г. : білки - 10 г, жири - 6,2 г, вуглеводи - 55,1 г. Калорійність - 316 Ккал.
6 місяців
Чим особливий ОВЕС?
- Овес - ідеальний компонент для дієтичного харчування;
- Допомагає позбутися зайвих ненависних кілограмів;
- Вживання вівса допоможе вилікувати анемію, додає сил та активності.
Як використовувати ОВЕС?
- Овес дуже смачний та чудово поєднується з усіма соусами та овочами;
- Варіть овес, готуйте з нього супи, тушкуйте з овочами, пророщуйте – це чудово урізноманітнить ваш раціон;
- Для отримання проростків замочіть 3 ст.л. вівса у воді на всю ніч, вранці злийте воду та залиште овес у посудині, протягом дня промийте овес двічі, а вже наступного ранку ви зможете поласувати проростками;
- До проростків додайте родзинок, меду чи розітріть банан – отримайте смачний сніданок за 5 хв.;
- Також овес активно використовують в косметології – він попереджає старіння та покращує стан шкіри і нігтів.
Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Відвар з вівса
2 скл зерен вівса6 склянок води
ПРИГОТУВАННЯ:
1.
Зерна вівса попередньо промити, залити гарячою водою
2.
Поставити
на невеликий вогонь, і варити 2-3 хвилини.
3.
Зняти
з вогню, настояти 30 хвилин.
4.
Готовий
відвар процідити і вживати в їжу.
Вівсяним відваром лікують захворювань
шлунково-кишкового тракту, перевтоми, порушення сну, також відвар поліпшує
опірність організму, очищає кров і печінку. Вживати за півгодини до прийому їжі бажано 3 рази на добу, пити протягом 60 днів, потім перерва 30 днів і знову повторити прийом ще на 60 днів.
Квас з вівса500 г. вівсяних
зерен
3 л. гарячої
води
1 ст.л. меду
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вівсяні зерна добре промити і залити 3 л. гарячої води.
2. Додати до рідини 1 ст.л. меду.
3. Настоювати 2-3 дні в теплому місці.
4. На третій день квас готовий, процідити і
поставити в холодильник.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.