Овес (органічний)
Овес (органічний)Овес (органічний)

Овес (органічний)


53 грн 600 г
600 г Є в наявності
- +
Овес голонасінний / Україна.
на 100г. : білки - 10 г, жири - 6,2 г, вуглеводи - 55,1 г. Калорійність - 316 Ккал.
6 місяців

Чим корисний овес (органічний)?

  • Джерело повільних вуглеводів — на 100г продукту 55г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
  • Містить клітковину, яка всмоктує і виводить з кишечника шлаки та токсини.
  • Містить у великій кількості такі вітаміни:
    - вітамін В1 (31% від денної потреби);
    - холін (22% від денної потреби);
    - біотин (30% від денної потреби).
    Всі вони покращують пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
  • Цінне джерело марганця і цинку, які укріплюють кістки та імунну систему.

Як використовувати овес (органічний)?

  • Використовуйте для:
    - пророщення;
    - додавайте пророщені зерна у готову кашу або посипайте салати;
    - пророщений овес можна висушити, змолоти і використовувати як борошно, шрот або паніровку для мяса й риби.
    - варіть із вівса каші та супи;
    - готуйте лікувальні відвари і настоянки.
  • Ділимося нашим рецептом каші з пророщеного вівса.
    Додайте до пророщеного вівса 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на ваш смак, теплу воду та перемішайте. Сніданок подано:)

Як проростити овес?

  • Залийте 1-2 ст. л. вівса водою у скляному посуді і залиште на ніч.
    Зранку промийте, злийте воду і залиште вологим на день. Ввечері знову промийте і залиште наніч.
    Вранці у вас вже будуть готові вівсяні  проростки. Можна зразу ж додавати до сніданку:)
  • Радимо вводити проростки поступово у раціон. Вони мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Тому спершу вживайте не більше 2-3 ст. л. проростків на день. А згодом кількість можна збільшувати. 

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Овес містить глютен, тому не варто вживати при його непереносимості.

Детальніше

  • У вівсі БУДЕ попадатися лушпиння. Якщо на ваш погляд лушпиння дуже багато - рекомендуємо промивати або перебирати овес перед приготуванням. У воді лушпиння підійметься та його буде легко відділити;
  • Якщо ж ви віддаєте перевагу лише очищеному вівсу - то даний сорт вам може не підійти.

Більше про овес читайте ТУТ.



Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових захворювань.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Відвар з вівса

2 скл зерен вівса
6 склянок води 


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Зерна вівса попередньо промити, залити гарячою водою 
2.      Поставити на невеликий вогонь, і варити 2-3 хвилини. 
3.      Зняти з вогню, настояти 30 хвилин.
4.       Готовий відвар процідити і вживати в їжу


Вівсяним відваром лікують захворювань шлунково-кишкового тракту, перевтоми, порушення сну, також відвар поліпшує опірність організму, очищає кров і печінку. Вживати за півгодини до прийому їжі бажано 3 рази на добу, пити протягом 60 днів, потім перерва 30 днів і знову повторити прийом ще на 60 днів. 


Квас з вівса
500 г. вівсяних зерен
3 л. гарячої води
1 ст.л. меду


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вівсяні зерна добре промити і залити 3 л. гарячої води. 
2. Додати до рідини 1 ст.л. меду.
3. Настоювати 2-3 дні в теплому місці. 
4. На третій день квас готовий, процідити і поставити в холодильник.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.