Толокно пшеничне
Толокно пшеничнеТолокно пшеничне

Толокно пшеничне


39 грн/ 400 г
400 г Є в наявності

- +
Пшениця / Україна.
на 100 г: білки - 11,5 г, жири - 2,2 г, вуглеводи - 55,8 г. Калорійність - 298 Ккал.
4 місяці

Що таке ПШЕНИЧНЕ ТОЛОКНО, та чим воно особливе?

  • Толокно - це пророщені та висушені цільні зерна, які подрібнюються шляхом перетирання їх у дерев'яній “ступці”;
  • Ідеальний компонент для тих, хто слідкує за фігурою та притримується дієти;
  • Пшеничне толокно перешкоджає утворенню пухлин та допомагає очистити судини;
  • Також вживання толокна сприяє регенерації клітин в організмі.

Як використовувати ПШЕНИЧНЕ ТОЛОКНО?

  • Толокно - унікальний продукт, який використовується в кулінарії, косметології та в лікувальних цілях;
  • Лише 1 ч. л. продукту в день забезпечує організм 20% білка, а 2 чайних ложки – здатні знизити рівень холестерину на 7-10%;
  • Щоб підтримувати вагу в нормальному стані достатньо просто включити толокно у свій щоденний раціон (у вигляді каші, додатків до страв тощо);
  • Додавайте пшеничне толокно до салатів, вживайте разом з молоком, соком чи йогуртом;
  • Також на основі пшеничного толокна Ви можете приготувати домашні маски та скраби для обличчя.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Пшеничне толокно - антиоксидант і антидепресант; 
  • Вживання толокна допоможе вивести жир та токсини з організму, пришвидшить обмін речовин та покращить роботу травної системи;
  • Також, регулярне вживання пшеничного толокна покращить стан шкіри, волосся та нігтів.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Швидке печиво з толокна

Інгредієнти:


  1. Толокно пшеничне — 1 склянка;

  2. Борошно вівсяне цільнозернове — 1 склянка;

  3. Фініки — 150 г;

  4. Оливкова (або кокосова олія) — 5 ст.л.;

  5. Харчова сода — 2 ч.л.;

  6. Вода або молоко — склянки;


Приготування:

1. Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв, промийте та відділіть кісточки.
2. Вимішайте у мисці толокно, борошно та харчову соду.
3. Збийте фініки з невеликою кількістю води/молока у блендері до однорідності. Як варіант, фініки можна просто дрібно нарізати ножем і домішати до тіста.
4. З’єднайте всі інгредієнти в мисці, вимішайте пластичне тісто. 5. Розігрійте духовку до 180 град. Сформуйте печиво та випікайте на пергаментному папері чи килимку для випікання 15-20 хв.

Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.