Толокняний мікс
Толокняний міксТолокняний мікс

Толокняний мікс


51 грн/ 400 г
400 г Є в наявності

- +
Толокно житнє, толокно пшеничне, толокно вівсяне, толокно ячмінне / Україна.
на 100 г: білки - 11,5 г, жири - 5,1 г, вуглеводи - 66,8 г. Калорійність - 342 Ккал.
4 місяці

Що таке ТОЛОКНЯНИЙ МІКС, та чим він особливий?

  • Толокно - це пророщені та висушені цільні зерна, які подрібнюються шляхом перетирання їх у дерев'яній “ступці”;
  • Толокняний мікс - це унікальне поєднання житнього, пшеничного, вівсяного та ячмінного толокна;
  • Такий мікс - це ідеальний компонент для тих, хто слідкує за фігурою та притримується дієти;
  • Толокно позитивно впливає на імунну та ендокринну системи.

Як використовувати ТОЛОКНЯНИЙ МІКС?

  • Толокно - унікальний продукт, який використовується в кулінарії, косметології та в лікувальних цілях;
  • Лише 1 ч. л. продукту в день забезпечує організм 20% білка, а 2 чайних ложки – здатні знизити рівень холестерину на 7-10%;
  • Щоб підтримувати вагу в нормальному стані достатньо просто включити толокняний мікс у свій щоденний раціон (у вигляді каші, додатків до страв тощо);
  • Додавайте толокняний мікс до салатів, вживайте разом з молоком, соком чи йогуртом;
  • Також на основі толокна Ви можете приготувати домашні маски та скраби для обличчя.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Вживання толокна допоможе вивести жир та токсини з організму, пришвидшить обмін речовин та покращить роботу травної системи;
  • Толокно перешкоджає утворенню пухлин та допомагає очистити судини;
  • Регулярне вживання толокна покращить стан шкіри, волосся та нігтів;
  • Толокно допоможе зміцнити пам'ять та подолати стрес;
  • А ще вживання толокна сприяє регенерації клітин в організмі.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

45. Цукерки з толокна

Інгредієнти:


  1. Рослинне молоко — 1 склянка;

  2. Фініки — 100 г;

  3. Толокно (мікс) — ⅔ склянки;

  4. Какао-порошок (або кероб) — 2 ст.л.;

  5. Кокосова олія — 50 г.

  6. Для обкатування: кокосова стружка, мелені грецькі горіхи, кунжут, мак, какао/кероб чи інше.


Приготування:

1. Замочіть фініки на 15-20 хв. у теплій воді та очистіть від кісточок. Підігрійте молоко, щоб воно було теплим.
2. Збийте у блендері фініки з кокосовою олією та невеликою кількістю молока.
3. Вилийте утворену пасту в миску, додайте толокно та какао/кероб та все молоко і вимішайте пластичне тісто.
4. Якщо тісто буде рідкуватим і його буде важко катати, то додайте ще трохи толокна і вимішайте.
5. Сформуйте круглі чи інші по формі цукерки та обкатайте у кокосовій стружці, горіхах, кунжуті і т.д.
6. Поставте в холодильник на 1-2 години. Подавайте охолодженими.

Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.