Солод житній ферментований
Солод житній ферментованийСолод житній ферментований

Солод житній ферментований


50 грн 400 г
400 г Є в наявності
- +
Солод житній ферментований / Україна.
на 100г: білки - 9.8 г, жири - 1.2 г, вуглеводи - 66.4 г. Калорійність - 316 кКал.
6 місяців


Що таке солод житній (ферментований) та чим він особливий?

  • Солод житній ферментований  це ферментоване житнє зерно.
  • Ми виготовляємо його таким чином, щоб зберегти всі корисні властивості: пророщуємо жито - ферментуємо (томимо) - сушимо і нарешті перемелюємо.
  • Завдяки ферментації всі корисні речовини перетворюються на простіші та легше засвоюються організмом.
  • Містить всі 8 незамінних амінокислот у складі. Вони стимулюють білковий обмін та сприяють росту м'язової тканини.
  • Природний імуномодулятор — стимулює імунні реакції організму та допомагає йому відновлюватися.
  • Регулярне вживання солоду створює в кишківнику сприятливе середовище для розвитку корисних бактерій.

Як використовувати житній солод?

  • Використовуйте у випічці: при випіканні хліба або булочок. Солод зробить тісто пухким і додасть солодкий присмак.
  • Можна додавати до йогурту, каш або посипати ним салати.
  • Із житнього солоду можна готувати домашній квас.
  • Ловіть рецепт  смачного напою від нас: 1 ч.л. солоду + 250 мл. кип'яченої води (60 градусів). Дати настоятись 5 хвилин і перелити в нову посудину, щоб залишити осад на дні. Для смаку можна додати молоко.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непериносимості.
  • Перед вживанням у гострій стадії панкреатиту, гастриту чи язви  проконсультуйтесь із лікарем.

Детальніше

  • Солод житній проводиться за сучасними технологіями шляхом пророщення, сушки і розмолу. 
  • Його рекомендують вживати людям при хворобах шлунково-кишкового тракту, але не в стадії загострення, схильності до утворення каменів в жовчному міхурі, анемії, діабеті, розладах нервової системи;
  • Регулює і відновлює життєво важливі процеси в організмі в будь-якому віці, підвищує імунітет.;
  • Підвищує працездатність і покращує статеву функцію.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

48. Паляниці з солодом

Інгредієнти:

  1. Житнє борошно цільнозернове — 500 г;

  2. Вода — 200 мл;

  3. Сіль (за бажанням) — 5 г;

  4. Сироп, змелені фініки чи інший підсолоджувач — 50 г;

  5. Солод житній ферментований — 2 ст.л.;

  6. Олія оливкова (або кокосова) — 100 г;

  7. Сода харчова — 2 ст.л.;

Приготування:
З’єднати в мисці борошно,солод, соду, сіль та олію. Добре розмішати. Додати теплу воду та підсолоджувач і замісити тісто. Сформувати палянички товжиною 1,5-2 см. Випікати в нагрітій духовці при температурі 180-190 градусів 15 хв. Готові паляниці дістаньте з духовки та дайте застигнути при кімнатній температурі.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.