


Солод житній ферментований
55 грн 400 г
400 г
Під замовлення (1 доба)
Солод житній ферментований / Україна.
на 100г: білки - 9.8 г, жири - 1.2 г, вуглеводи - 66.4 г. Калорійність - 316 кКал.
6 місяців
Що таке СОЛОД ЖИТНІЙ (ферментований), та чим він особливий?
- Солод житній ферментований - це натуральний продукт, не містить добавок, вирощений і зібраний на полях України;
- Він виготовляється шляхом пророщення зерна жита, його ферментації (томління), сушки і помелу;
- Смак солоду солодкуватий. Він містить білки, розчинні вуглеводи, ферменти і мінеральні солі;
- Завдяки своєму складу, житній солод сприяє розвитку і росту м'язової маси тіла, активізує білковий обмін, стимулює травну систему, виводить шлаки і токсини, має жовчогінну дію.
Як використовувати ЖИТНІЙ СОЛОД?
- Житній солод - чудовий додаток, який Ви можете використовувати для випічки хліба та булочок;
- З солоду можна готувати смачний напій: 1 ч.л. солоду + 250 мл. кип'яченої води (60 градусів) дати настоятись 5 хвилин, перелити в нову посудину, щоб залишити осад на дні. Для смаку можна додати молоко;
- Також його можна вживати разом з йогуртом або ж посипати ним салати та овочеві страви.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
48. Паляниці з солодом
Інгредієнти:
Житнє борошно цільнозернове — 500 г;
Вода — 200 мл;
Сіль (за бажанням) — 5 г;
Сироп, змелені фініки чи інший підсолоджувач — 50 г;
Солод житній ферментований — 2 ст.л.;
Олія оливкова (або кокосова) — 100 г;
Сода харчова — 2 ст.л.;
З’єднати в мисці борошно,солод, соду, сіль та олію. Добре розмішати. Додати теплу воду, та підсолоджувач і замісити тісто. Сформувати палянички товжиною 1,5-2 см. Випікати в нагрітій духовці при температурі 180-190 градусів 15 хв. Готові паляниці дістаньте з духовки та дайте застигнути при кімнатній температурі.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.